Siemano

Triom

New Member
Siemano, mam na imię Przemek, mieszkam niedaleko Warszawy i według mnie jestem dużym fanem Gothica ;)
Co mogę o sobie powiedzieć... Interesuję się piłką nożną, oglądam ją codziennie (głównie ligę Brazylijską i Bundeslige choć czasami też obejrzę sobie Ekstraklasę czy II ligę Angielską). Moim ulubionym zespołem z europy jest AC Milan, podoba mi się to jak grają (szczególnie w tym sezonie), a z ligi Brazylijskiej uwielbiam Palmeiras i Santos. Lubię też pooglądać dobre MMA typu StrikeForce czy jakąś fajną Japońską gale. Od czasu do czasu też przydarzy się, że obejrzę UFC, ale naprawdę rzadko to robię, bo UFC jest po prostu nudne pod względem walk.
Lubię posłuchać dobrej muzyk np.. Black Sabbath, Iron Maiden, AC/DC, Scropions, Motorhead, Vader, Behemoth itp. Oprócz tych cięższych brzmień słucham też reggae, głównie Bas Tajpana, Daab i Solo Bantona. Zapomniałem jeszcze dodać, że szaleję za dwoma Polskimi zespołami, to jest Perfect i Lady Pank ;)
To chyba wszystko o mnie. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas.

Aha, jeszcze jedno. Widzę, że popełnienie błędu ortograficznego tutaj jest mocno wyśmiewane, więc z całych sił będę próbował takowego nie popełnić.
Bless.

Binek7

Member
Witamy, witamy. :)

Przeczytaj temat "Co w trawie piszczy" i zapraszamy do gildii, bo tam najlepiej zapoznasz się z sytuacją panującą na forum. :)

Jak już trafnie zauważyłeś, trza uważac na błędy. Ale spokojnie nikt Cię tu za jedną wpadkę nie potępi.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witaj!

Zapraszam do korzystania z zasobów forum :) Temat 'Co w trawie piszczy?' zostanie niedługo uzupełniony o informacje o nowych gildiach. Nie mniej już teraz możesz poczytać co i jak ?

W tym dziale znajdziesz reguły podstawowe oraz temat rekrutacyjny.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum/129-plac-wymian/

Lubisz posłuchać dobrej muzyki? Podziel się nią z innymi :)

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/17228-pojedyncze-utwory-godne-polecenia/

Fahrenheit

Pimpu?
Fah stał przy placu wymian. To był ciężki dzień, pełno było Nowych, którym musiał objaśnić sytuację w Dolinie. Kolejny z nich wyszedł z kałuży, zwanej przez niektórych jeziorkiem.
-Witamy w Kolonii! - standardowo powitał Nowego
-Witaj! Jestem Trion! - odrzekł mu ufnie nieznajomy
-Mnie zwą Fahrenheit, aczkolwiek wygodniej posługiwać się formą Fah. Mogę opowiedzieć ci trochę o Kolonii jeśli chcesz.
-Nie, dzięki, przed chwilą byli tu także goście z Nowego Obozu i objaśnili mi sytuację. -odparł zniecierpliwiony Trion.
-Dobra, jak tam chcesz. Ale pamiętaj, gdybyś mnie szukał, jestem niedaleko myśliwych - Radforda i Draxa.

Mam nadzieję że zainteresują cię nasze nowe gildie, mające naśladować te z pierwszej części Gothica. Najpierw trzeba dostać się do forumowego odpowiednika Górniczej Doliny, zrobisz to tutaj. Jeśli wejdziesz do Górniczej Doliny, możesz dołączyć do któregoś z Obozów, proponuję ci Bractwo bo do niego należę :)

Fajnie, że mamy podobne zainteresowania, też lubię rocka :)

Do góry Bottom