Siemaneczko

poilkjmnb

New Member
Witam.
Nazywam się Torn. Liczę sobie latek 19.Mieszkam niedaledo Włocławka a mianowicie w Kowalu w województwie Kujawsko-Pomorskim.Lubie ładne dziewczyny,piwo,dyskoteki i wiele wiele innych rzeczy w które nie będę się zagłębiał.W Gothicka pierwszy raz zagrałem latem roku pańskiego 2006.Od razu mi się spodobała ale dotychczas najlepszą częścią była część druga a mianowicie jej dodatek Noc Kruka.Będę się starał być bardzo aktywnym użytkownikiem.Mam przed soą daleką przyszłość więc myślę że zajde daleko w tym oto portalu.
Pozdrawiam Torn.
P.S Na pytania o mnie odowiadam 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy w naszych skromnych progach

Poczytaj (jakże święty) regulamin oraz Co w trawie piszczy. Pisz długie i sensowne posty tym samym nie kalecząc języka ojczystego. Gdy będziesz mieć już ponad kilkudziesięciu postów to zapraszamy do przyłączenia się do jednej z dwóch gildii : Buntowników lub Najemników. Jak masz dużą wiedze o Gothic'u to zapraszamy do zakonu Świętego Miecza. Szanuj bliźniego swego jak siebie samego czyli nie klnij i nie spamuj. Baw się dobrze pamiętając o cienkiej linni oddzielającej zabawę, a burdel.

Tak, jestem leniwy.

Do góry Bottom