Siema

Qarter

New Member
Siema właśnie zarejestrowałem się na forum tej strony, którą odwiedzam od wielu miesięcy.
Pozdrawiam wszystkich :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy serdecznie. Zapoznaj się z tematem co w trawie piszczy
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-4/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/
i baw się dobrze na forum..ofc w granicach przestrzegania regulaminu :)

Fahrenheit

Pimpu?
Do skazańca podszedł Nowicjusz z Obozu Bractwa.
-Witaj, w Kolonii. Jestem Fah z Obozu na Bagnie.
-A ja jestem Qarter, jestem tu nowy.
-To widać - ironicznie stwierdził Fahrenheit, jednak zaraz się zreflektował - Może w czymś ci pomóc?
-Jasne, nie do końca orientuję się w sytuacji w kolonii. W świecie zewnętrznym słyszałem plotki o jakichś obozach, co to takiego? - zapytał
-W skrócie wygląda to tak. Są trzy grupy skazańców - Stary Obóz, zorganizowany jak koszary wojskowe, Nowy Obóz, tak liberalny, że panuje w nim anarchia oraz Obóz Bractwa, gdzie oddajemy się kultowi Śniącego. Jeśli chcesz mogę cię tam zaprowadzić.
-Zastanowię się. - odpowiedział nie do końca przekonany Qarter
-W razie czego, możesz mnie znaleźć tu w okolicy, koło myśliwych Radforda i Draxa, na pewno ich spotkasz.

Widzę że już jesteś w Górniczej Dolinie i interesuje cię dołączenie do którejś z gildii. Myślę, że powinieneś dołączyć do Obozu Bractwa, gdzie staramy się odwzorować klimat tego obozu jaki był w grze. Jeśli cię to interesuje, kliknij w ten link.

Do góry Bottom