Siema

mickos42

Member
Witam!

Jestem tu nowy ale nie głupi, ,,expa'' na forach mam, na jednym to nawet Adminem zostałem :) mam duże doświadczenie z serią Gothic więc jak by ktoś miał problemy to niech do mnie pisze na pw

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bez względu na twoje doświadczenie tutaj masz czystą kartę i obym nie musiał ci jej zabrudzić :)
Tak czy inaczej miło widzieć kolejnego fana serii gothic. Zapraszam do udziału w życiu forum.
Myślę, że co do znajomości tematyki Gothica nie jesteś tu sam...:p

Pozdrawiam

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj Vezyrze ^^.
Jak to się mówi każdemu nowemu na naszym forum - zapoznaj się z regulaminem, bądź aktywny, nie denerwuj innych etc ^^. Jeśli zostaniesz z nami na dłużej możesz dołączyć do jednej z gildii - najemników bądź buntowników. Możesz także dołączyć do Zakonu św. Miecza.
Mówisz że masz doświadczenie z forami, można widzieć z jakimi? ^^.
I ogólnie napisz coś więcej o sobie, ile masz lat etc ;p
Widzę że mieszkasz blisko mnie, Wisła czy Cracovia? :D

Jeszcze raz witam i pozdrawiam,
AS.

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć, widzę, że z mojej okolicy jesteś :) Napisz więcej info o sobie, o ile cię to oczywiście nie krępuje - niektórzy nie lubią pisać o sobie. Dołącz do gildii, napisz dużo postów, bądź dobrym użytkownikiem.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kraków to nasz gród,Wisełko naprzód! ;d

Witaj.
Jak yeed zauważył, nie jesteś tutaj jedynym znającym się na serii Gothic;p
Nie denerwuj innych,nie spamuj za dużo( w miarę zgodnie z regulaminem;p),pomyśl nad dołączeniem do gildii....i najważniejsze:zostań tu na dłużej :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witam
Aby żyło ci się dobrze z nami należy przestrzegać pewnych reguł :)
-nie spamuj (chociaż oglądając twoje odpowiedzi na niektóre tematy wedle mnie spamujesz ,pamiętaj wypowiedzi na jedną/połowę linijki i oznajmując tylko swoje zdanie to spam )
-obczaj regulamin
-udzielaj się
-dołącz do jakiejś gildii
-dołącz do zakonu (skoro masz dużą wiedzę na temat Gothic'a to miejsce jest dla ciebie)
-nie gryżc innych , nie pluj innych itp. itd. :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witaj na naszym forum :)
Fajnie, że mamy kolejnego fana serii Gothic, zostań z nami na stałe :)

Do góry Bottom