Siema!

MrBezio09

New Member
Siema ,jestem \MrBezio09 w Gothica gram juz 6 lat.To moja ulubiona gra po CoD MW 2 .Przeszedlem wszystkie czesci
najbardziej lubie Gothic 2 NK.A , i w Risena tez gralem i przeszlem .
:rolleyes:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy ,mamy nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawil ,przestrzegaj regulaminu i nie denerwuj innych

Electric Dragon

Majster
Weteran
To fajnie, że grasz. Na początek radzę spojrzeć w regulamin forum. http://gothic.org.pl/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules Zapoznanie się z nim nie zajmie 6 lat a na pewno umili pobyt Tobie i reszcie użytkowników. Masz pytania co do forum, śmiało zadawaj.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witamy na naszym pięknym forum ;p. Jak powiedział poprzednik, zapoznaj się z regulaminem, bo bez tego ani rusz. No i mamy również nadzieję że posiedzisz tutaj z nami dłużej niż większość nowych.. Oczywiście jeśli będziesz chciał, możesz spróbować dołączyć do którejś z gildii.

Edit: Po przeczytaniu kilku twoich postów.. Widzę że chyba nawet nie patrzysz co piszesz (przykład, problem z Risenem..) gdzie napisałeś cały post z włączonym Caps Lock. Postaraj się nieco rozwijać swoje zdania, bo to że napiszesz kogo lubisz, a nie podasz powodu, to z deczka bez sensu jest :).

Pozdrawiam, AS.

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć!

Zdążyliśmy się już trochę pokłócić na shoucie, bo moim zdaniem spamujesz i piszesz bezsensowne posty. Przed chwilą w dziale o G2 zobaczyłem, że nie lubisz w tej grze Wrzoda :) Zanim coś napiszesz, zastanów się, bo nie będziesz miał łatwego życia na forum. Przeczytaj regulamin, bo to ci się naprawdę przyda.

Fahrenheit

Pimpu?
Taa, tylko ty napisałeś o Wrzodzie w Gothicu II... Choć tam go nie było :)

Black-Men

Member
Witaj i bądz aktywny na forum bo twoje zainteresowanie gothicem pasuje tutaj :)

Do góry Bottom