Siema

Gaan

Handlarz
część jestem tu nowy chociaż uczestniczyłem już w kilku forach
nie mam tu dużo do napisania np. mam 13 lat a moja przygoda z gothiciem zaczęła się gdy miałem 8
lubie też inne średniowieczne gry tak jak sacred assasins creed i prince of persia

MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIEMY SIĘ ŚWIETNIE DOGADYWAĆ POZDRAWIAM WSZYSTKICH Gaan

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witam, zachęcam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum.
Z "średniowiecznych" gier mogę Ci jeszcze polecić serię Baldur's Gate, Icewind Dale czy Neverwinter nights.
Ogólnie rzecz biorąc przeczytaj regulamin i pisz ile wlezie :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Spamuj,a Wujciu Arven będzie brał całą odpowiedzialność na siebie :p
Witaj.U nas na Forum nie ma problemu z dogadywaniem się ;) Czasem są jakieś małe spięcia ale mija to szybko...
Przestrzegaj regulaminu...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witamy na forum, mam nadzieję że już przeczytałeś regulamin i zostaniesz z nami na troszkę dłużej, pisz ile się da, tylko żeby nie spamować. Jak już coś osiągniesz to zapraszamy do najemników.

Didson

Member
Witamy, udzielaj się, dbaj o język ojczysty, przestrzegaj regulaminu i wstąp do Buntowników.

Tak poza tym to staraj się zaczynać zdanie z Wielkiej Litery, bo to razi w oczy.

Pozdrawiam.

Plazer

Member
CYTAT(Didson @ 10-08-2009, 00:30) index.php?act=findpost&pid=228259
Witamy, udzielaj się, dbaj o język ojczysty, przestrzegaj regulaminu i wstąp do Buntowników.

Tak poza tym to staraj się zaczynać zdanie z Wielkiej Litery, bo to razi w oczy.

Pozdrawiam.

I znowu.. ktoś do nowego usera każę, dołączać do jakiejś Gildii, to jego wola nie ;] (chociaż sam jestem w Buntownikach :p ).

Z Literami miałeś racje ;] .

Witaj, po się tak jakoś dziwnie przywitałem (Wow, moje pierwsze powitanie ;] ).

Imienny

Member
\Siema wszystkim jestem wielkim fanem Gothica i od dłuższego czasu szukałem jakiegoś fajnego forum aż w końcu znalazłem tą strone i uważam że jest spoko.

Do góry Bottom