Sieeemankoo

Shifupl

New Member
Witam wszystkich. Mam na imię Patryk mam 13 Lat ( Nie jestem taki dziecinny :p) Lubię serie Gothic'a więc znalazłem się tu. Witam tu Tomiego :D dowiedziałem się od VerX mówił trochę o tobie :D
Zainteresowania : Lubię komputery , bawić się nimi ( nie tylko grać :p) Majstrować go itp .
Pozdrawiam myślę że ciepło przyjmiecie :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Witaj!
Udzielaj się i pisz mądre posty. Przyłącz się do gildii ale na początek zapoznaj się z tym tematem

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-4/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Trzymaj się tego, bądź kreatywny, a na pewno będziesz dobrze spędzał tu czas :D

pozdro

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Do Jeziora spadła kolejna ofiara.

- Kim jesteś? - Zapytał nowicjusz.

- Romkiem, pójdziesz ze mną do obozu na bagnie, bo zginiesz w nocy. Grasują tu wilki, orkowie i ch** wie co jeszcze. - Odpowiedział ze spokojem, po czym ruszył przed siebie nie patrząc na Shifa, bowiem był zmęczony całym dniem witania nowych.
Na forum panuje nowy system gildii, zapraszam Cię do wzięcia w nim udziału. Gildie są odwzorowanymi gildiami z pierwszej części gry Gothic. Żeby dostać dostęp do Górniczej Doliny musisz napisać 15 postów, przejsć łatwy test, a potem wybrać sobie jedną z trzech gildii. Osobiście polecam Obóz Bractwa :)

Do góry Bottom