Shw32.dll

• Thread starter #VaderAnonim
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
V

#VaderAnonim

Guest
Mam problem z owym plikiem: pisze że brak porzadkowej 265 w bibliotece dołączonej dynamicznie SHW32.dll. Czy możę wie ktoś o co chodzi?

Arthag

New Member
niestety masz spory problem z instalacją...

ale jak to mówią "ponowne zainstalowanie aplikacji powinno naprawić twój problem"

a tak apropos to jakiego masz windowsa (lub linuksa)

smile.gif

a ta liczba porządkowa w bibliotece odpowiada za npc_uw tak że gra powinna chodzić po "porzyczeniu takowego pliku z innego komputera"

a jeśli to plik systemowy (bo ja tam nie pamiętam czy on jest w katalogu gothica)
to musisz coś ponaprawiać najlepiej z pomocą informatyka

S

Syndrom X

Guest
Albo to błąd DirectX-a, albo sterowniki masz za stare.Lub też coś jest nie tak z tym plikiem.Arthag : Baboli ci wypominał nie będę, bo nie mam czasu(piszę z kafejki), ALE postaraj się ich umikać, albo kup sobie słownik ortograficzny
tongue.gif
tongue.gif
.

viqux

Member
Wiem, co to jest za błąd. Tylko nie wiem, czy moja rada pomoże, bo ja też miałem coś takiego, ale u ciebie chodzi o coś innego może, nie wiem...
Tak czy inaczej: sprawa polega na tym, że ty masz pirata, na stówę. No to cracka nie kopiujesz do folderu z grą, tylko do folderu SYSTEM (jest on w folderze, w którym zainstalowałeś Gothica). Dopiero wtedy powinno być good.
Ja też jak najpierw cracka skopiowałem do folderu z grą, identyczne coś mi wyskoczyło, a jak cracka do folderu SYSTEM wziąłem, to wtedy pomogło.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom