Aj gadanie, nie samym shoutboxem forum żyje. Może to dobra pora by odpocząć przez święta. Jest co robić. Chociażby NRP. Ja wolę poczekać na lepiej zabezpieczone SB niż robione na szybkiego. Nie mas co rbić, zajrzyj d o działu Hobby. Napewno znajdziesz tam ciekawe dyskusje
Zając wolny czas Kacpiego to będziemy czekali tak długo jak na reputacje, której do tej pory nie mamy
więc nie spodziewaj sie prędko....chyba, że tomek znajdzie więcej czasu...ale wątpię by to szybko nastąpiło
Wynikly problemy, ale przynajmniej jest smiesznie. Tzn chodzi mi o samo funkcjonowanie SB. Jest o czym pogadac, podyskutowac, porozmawiac "na luzie"., wiec jednak ja jestem na tak hehe
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.