Shoutbox

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Chcieliście shouta i znalazł się on na naszej stronie.
tak, więc rodzi się pytanie gdzie chcielibyście aby on się znajdował?
Na dole czy do góry strony.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
ja po dłużeszej chwili użytkowanie SB dochodzę do wniosku iż najlepiej by było jak by się znalazł na dole.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Jak juz sie wypowiedziałem w wyżej wspomnianym shoucie, jeśli już w ogóle on musi być to niech bedzie on na dole strony.

Phantom Lord

Active Member
Ja również uważam, ze powinien znaleźć się na dole strony.
Po pierwsze, dlatego, że nie powinien górować nad głównymi działami forum, a po drugie, dlatego, że zamieszczenie go na dole ułatwi nam dostęp do owych działów i wątków.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zdecydowanie na dole strony. Raz wygląda lepiej. Dwa wszystkie tematy przemieszczają się na dół i Mnie się to nie podoba ;]

RobsonAjax

Member
Podpisuję się, może byc na dole, ale jeśli komuś SB przeszkadza, to może go zminimalizowactym małym "minusikiem" w prawym górnym rogu ;).
Kilka pytań odnośnie Shouta:
- po wnikliwej obserwacji, dostrzegłem, że pomiścitylko 15 wiadomości. To trochę mało, bo jak się zejdzie trochę ludzi, to nie będize wiadomo o czym jest rozmowa. Więc [jeśli w ogóle można] proponuję zwiększyc ten limit do ok. 30-35.
- Czy musi byc po Angielsku? Nie żebym nie rozumiał, ale jak można sobie wybrac języka na forum, niech będzie albo 100% Polski, albo 100% Angielski :p.
To wybierz sobie angielski jezyk forum a bedziesz zadowolony -doc.[Edit: Chyba nie zostałem zrozumiany...]
- Modernatorzy/admini mogą usuwac wiadomości?
Nie odbierzcie tego jako narzekanie, tylko są to takie małe sugestie z mojej strony ;).

Pozdrawiam.

EDIT: Teraz info o tym, kot ma urodziny też jest po Angielsku.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jakoś brzydko mi to wszystko teraz wygląda... Jak już ma być to lepiej żeby był na dole, ale i tak mi sie nie podoba :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom