Serpens

Serpens1993

New Member
Witam,

mam na imię Sebastian, mam 17 lat, pochodzę z Łodzi, interesuje się informatyką, w grę Ghotic gram 4 lata, wszystkie dodatki, wersje przeszedłem, został Ghotic III.

Pozdrawiam.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Witamy na naszym wspaniałym forum.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-62/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

http://gothic.org.pl/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Te oto dwa linki mogą się okazać niezwykle przydatne na początku przebywania w naszym gronie. Jak widać forum oferuje wiele form turystyki i rekreacji. Serdecznie zapraszam do czynnego udziału.

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ożesz ty....wpisałem się pod Sejtan drawalem ^^

Pozdrawiam i życzę udanej zabawy na forum

tomisakis

Whiskas
VIP
witamy. Nie spamuj, nie przeklinaj i gdy uzyskasz dostęp do SB to nie traktuj tam niczego poważnie. Obczaj linki od dudekkss. Jeśli umiesz pisać to dołącz do zakonu

Serpens1993

New Member
Przy okazji, można dostać link do "Download", bo nie mogę znaleźć, Download przenosi na forum. ;]

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam.

Co do downloadu, niestety jest problem, bo niedawno mieliśmy upgrade'a i przy tej okazji download się delikatnie mówiąc spierdzielił, a od tamtego czasu nasz Admin jeszcze nie znalazł rozwiązania tego problemu. Ale nie martw się, nic ciekawego tam nie było ;).
Ogólnie witamy na forum. Obczaj te linka od Duda, bądź miły, postępuj zgodnie ze zdrowym rozsądkiem, a krzywda Ci się tu nie stanie :). Mamy Zakon Świętego Miecza, gildie, gazetkę, redakcję, tak więc możesz się udzielić na wiele sposobów. Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej, a nie uciekniesz po paru dniach.

Ave

Muzin1234

Member
Witamy , witamy . Przeczytaj Regulamin i temat "Co W Trawie Piszczy?" Dołącz do jednej z gildii ale polecam ci
'Zakon Świętego Miecza'.

Pozdrawiam...

Do góry Bottom