xenex
Member
Hmmm zajrzałem tak z ciekawości i pomyślałem że napiszę temat o tej kultowej bajce . Dragon Ball kto oglądał? Bądź kto jest tak wielkim fanem i kto nadal ogląda ?To jest prawdziwa kreskówka a nie tam jakieś naruto(nędza pisane przez duże N). Ojj tak dragon ball jest cudowny jak dla mnie , dzieciństwo . Uwielbiam taki klimat, ogólnie super i w ogóle. A wy co sądzicie ? I jakie są wasze ulubione postacie?(dla mnie Vegeta z Buu Buu wymiatają )
Edit
CYTAT
Pamiętam jak kiedyś wszyscy zbierali karty z DBZ. To było coś. Każdy chciał być taki jak Goku i Vegeta... słodkie dzieciństwo smile.gif
hehehehe nie no karty pamiętam były wykozaczone, ja jak miałem wszystkie karty z chio to zacząłem kupywać inne takie(W formie naklejek) i gdy miałem tego po sufit to przyklejałem pod krzesła w domu xD . Jak każdy chciał być Goku i Vegeta/ą .( taa a myślisz że ja nie chce nadal xDDDd xDDD )
( pisząc ów temat czuję się jak dziecko )
Edit
CYTAT
Pamiętam jak kiedyś wszyscy zbierali karty z DBZ. To było coś. Każdy chciał być taki jak Goku i Vegeta... słodkie dzieciństwo smile.gif
hehehehe nie no karty pamiętam były wykozaczone, ja jak miałem wszystkie karty z chio to zacząłem kupywać inne takie(W formie naklejek) i gdy miałem tego po sufit to przyklejałem pod krzesła w domu xD . Jak każdy chciał być Goku i Vegeta/ą .( taa a myślisz że ja nie chce nadal xDDDd xDDD )
( pisząc ów temat czuję się jak dziecko )