Serce Kamiennego Golema

Status
Zamknięty.

NinjaPL

New Member
Mam problem!
Z Kamiennego, ani z Magicznego golema nie wypada jego serce ;p jeśli ktoś zna, albo miał ten problem to proszę o pomoc...

hiszpan93

Member
Nie wiem,może na kodach zrespawnój golema ,albo jego serce (na golema jest kod a na serce nie wiem ).Możesz też poszukać save od tamtego momentu ....wydaje mi się że trzeba czegoś było się nauczyć ,żeby wyjąc jakiekolwiek serce ...hehe xD (jak nie ma takiego czegoś to nie wiem )

Xingu

Member
Z golemami jest tak zabawnie że przeszukuje się ich głowy które lubią sobie gdzieś polecieć, poszwędaj się po okolicy i poszukaj jego główki ją przeszukaj i powinno być serce :)

Kyroge

Member
Weź akcję na golema tak, żeby wyświetla się jego zawartość. Ja będzie Bezi mówił "Nie ma czego plądrować..." to poszukaj głowy. Jak będzie że nie znasz umiejętności to naucz się jej u odpowiedniego nauczyciela - patrz na Nauczyciele.

już wcześniej to napisano... Nie pisz tego, co już było... Bo nast. razem warna dostaniesz, a nikt tego nie chce (i ja też nie) xD :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Musisz sie nauczyć zdejmować serce golema. Magiczny golem jest tylko w próbie ognia jak chcesz zostać
magiem, a ma on serce kamiennego :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom