Sekob Wszechmogący

Thran

Che Świniara
http://www.youtube.com/watch?v=GgIClhgYXvU...re=channel_page

Narazie trailer ale po trailerze można sądzić że zapowiada się bardzo ciekawy film jak będzie w praktyce ? przekonamy się o tym niebawem :) ale to trochę dziwne że na wybrańca bogów został wybrany Farmer i to jeszcze tępy farmer :D

---------------------

Czy ja wiem czy dziwne. A Bezimienny kim byl. Zakuta pala, wtracajaca nos w nie swoje sprawy. - Kraver.

Wysoki93

Active Member
Filmik widziałem dzisiaj godzinę po dodaniu go przez użytkownika (subskrypcje czy jakoś tak).
Sam trailer wg. mnie mało przekonywujący. Sekob Wszechmogący?
Ludzie przecież podczas gry to był człowiek, który nosa nie wystawiał z domu;
wyszedł dopiero jak poszukiwacze zrobili mu wjazd na chałupę.
Podczas oglądania zapowiedzi tej historii także nie było nic konkretnie pokazanego - widziałem same walki
(mega super pałka i nic więcej). Czy to oznacza, że nie obejrzę tego? Nie!
Bardzo podobają mi się filmy ezi'ego, bo zawsze mają ciekawe i śmieszne dialogi << a to jest najważniejsze :)

E

Electric_Dragon

Guest
Ciekawa zapowiedź. Nie powiem, zachęcająca do obejrzenia. Swoją drogą wybór Sekoba jako tego 'wybawcy' jest dobry. Ironia losu wybranie człowieka, który w dupie ma otaczający Go świat i nie wygląda poza próg własnego domu na zbawcę.
Plusy wielkie za komiczność niektórych sytuacji się należa. A nawet soundtrack z piratów ładnie dopasowany. Chociaż mógł ciekawsze utwory dorzucić, np. E.S. Posthumusa. Mnie ciekawi jak wytłumaczy wyjście Sekoba z domu. Bo sytuacja, że dostał moce i nagle się bierze za robotę jest z pupy wyjęta. Mam nadzieję, że porządnie przedstawi ten powód.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jest ciekawe, miejscami zabawne... to może być dobry film. Nie będę tu teraz pisał, czego oczekuję itp, mam kilka zastrzeżeń.

1. Będzie ratował Khorinis z... lagą? Może i jest obdarzony jakimiś mocami, ale mogli dać mu nawet jakiś mały mieczyk... może to miało być komiczne, ale średnio wyszło.

2.CYTAT
Kwestie mówione: dubbing (mój głos, obrobiony), syntezator IVONA oraz dialogi z plików gry (Gothic, ewentualnie coś z Warcraft III)

Jego głos? Ok, bardzo dobrze. Dialogi z gothica i warcrafta? Bardzo dobry pomysł (z tym Warcraftem to mnie zaskoczył ;p). Syntezator Ivona? Nieeee! ...

3. Trochę dziwnie też dobrał postać, ale... kto na początku (nie mówię tu o graczach, załóżmy, że w świecie gothica) spodziewałby się, że Bezi dokona tylu heroicznych wyczynów? :D

Thran

Che Świniara
zła nowina.

Nie będzie Sekoba Wszechmogącego problemem jest to że zabrakło mu osób do dubbingu ale na pamiątkę pozostaje trailer.

daria

Szejn
Weteran
Do dubbingu na pewno by się ktoś znalazł, jakby dobrze po forach Gothicowych poszukał... ^^
Może mu się po prostu nie chce?
No jak to tak? Wystawiać trailer, narobić smaczku, a później zwyczajnie zrezygnować? ;P Ojoj, biada...!
Film na prawdę znakomicie się zapowiadał...

Do góry Bottom