Sedzia Nie Posiada Klucza Do Swojego Kufra?

Status
Zamknięty.

Demola

Member
Otoz gadajac z Sędzią nie mam mozliwosci okradniecia go z czegokolwiek. Bylo tak zarowno przed nauka kradziezy kieszonkowej jak i po. Otrzymalem zadanie od Cassi, zeby zebrac 6 kielichow. Mam 5 i kufer w domu sedziego do ktorego potrzebuje klucza.. Czy to jest bug czy nie wiem o co chodzi? Co mam zrobic z tym fantem?

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Tak w sumie to nie wiem bo nie robiem dla złodzieji ale może puchar stoi gdzieś u sędziego w domu.

Wiem już porusz tarcze na ścianie a otworzy sie tajemny pokój.

Demola

Member
Puchar jest w kufrze w ukrytym pomieszczeniu w domu siedziego. Tak przynajmniej mowia solucje. A sedzia ma wszystko gleboko.. nawet go nie moge zabic bo jest niesmiertelny. Wale w niego ile wlezie a jemu nawet kapke zycia nie schodzi. Jak to jest jakis bug to sie potne.. Mam Gothica II PL wersja 1.30. Gram pierwszy raz.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Czytałem opis i mam go przed nosem w tym tajnym pomieszczeniu będzie klucz.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ehh, masz za mało zręczności, myśle że 70 powinno wystarczyć, wtedy pojawi się w rozmowie opcja z kradzieżą.

Demola

Member
W tajnym pomieszczeniu jest tylko i wylacznie kufer. Co do tej zrecznosci to na to nie wpadlem. Naprawde potrzeba az tyle? Narazie w ogole nie przeznaczalem Punktow Nauki na zrecznosc i mam marne 12. Jezeli zalezy to od zrecznosci tzn ze questa tego bede mogl wykonac przy dobrych wiatrach w 3/4 gry?! Co za bezsens... Czyli 2 kolejne zadania w gildii zlodziei dostane za jakies 2 tygodnie? No to przefajnie... zna ktos konkretna wartosc zrecznosci? Czy moze to wcale od tego nie zalezy?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Na pewno zależy od tego, a na 12 punktach - bądźmy szczerzy - mało kogo okradniesz. I sumy jakie w ten sposób zdobędziesz będą marne, więc radze zainwestuj w zręczność albo sobie podaruj :)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
W poradniku jest napisane że może wystąpić błąd gry i okraść sędziego będzie można dopiero w 2 rozdziale.Może dlatego nie możesz

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Małe ale, szczurek do okradnięcia sędziego wystarczy 30 zręczności...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom