Gothic I
Rozdział:5
Miejsce najlepiej koło świątyni śniącego
lvlbojętnie aby wysoki
Profesja:Mag ognia albo wojownik
Ekwipunek:Jakaś niiezła zbroja jak ktoś może urizel miecze jednoręczne.A jak magiem to dużo run w ty fala śmierci urizela
Gra: Gothic 2
Miejsce: Przed podróżą do koloni karnej (pierwszy raz, żeby otrzymać dowody)
Lv: 16-20
Profesja: Strażnik miejski
Rozdział: 2
Ekwipunek: Wszystkie najważniejsze rzeczy i jedzenie oraz eliksiry, dobry miecz i zbroja mile widziane ;]
Witam, potrzebuje save z moda Mroczne Tajemnice.
Nic wyrachowanego, potrzeba mi save odrazu na początku gry. Najlepiej jak ktoś ma refleks nim odezwie się do nas Diego. Jeśli się nie uda to odrazu po rozmowie.
CYTAT(dawid1993 @ 20-12-2008, 13:59) index.php?act=findpost&pid=206995
Witam! prosiłbym o save do
Gra: Gothic 1
Miejsce: obojętnie
Lv: jak największy
Rozdział: ostatni
Ekwipunek: jak największy
A czytać nie potrafisz? Najpierw patrz kilka postów w tył, a potem proś o save'a. Oto save zaraz przy Śniącym - aby go zabić musisz przebić ostatnie serce - tutaj.
Gra:Gothic 2 Noc Kruka
Miejsce: Jarkendar.
LVL:Jak największy.
Rozdział: 4 może być ale wcześniejsze też mogą.
Ekwipunek: Najlepiej jakby był z gildii Najemników i najlepszy na LVL jaki ma obecnie.
problem w tym ze ja z tym rozdzialem mam problem i nie bardzo potrafie go przejsc jest dla mnie trudny i musialem sie troszke pomeczyc a pozatym troche nudno 2 raz to samo robic
Witam, poszukuję Save z G1, z rozdziału 6, gildia i inne dane o postaci kompletnie bez znaczenia, aczkolwiek wolałbym był to save czysty, znaczy taki w którym nie używano kodów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.