Samochód

Status
Zamknięty.

Bezik

Member
Pewnego razu zaszyłem się do świątyni uczonych. Jednak było tam zbyt niebezpiecznie więc postanowiłem wylecieć przez dach (F8). Tak sobie lecę aż tu nagle znajduje się nad świątynią. Było tam prawie pusto. PRAWIE ponieważ na środku stał sobie czerwony maluch :lol: :blink: Niestety był cały rozwalony i nie dało się go użyć. Autorom gry chyba naprawdę się nudziło <_< Działania celowe czy może żarcik autorów? Nie wiadomo. Choć nie wyobrażam se samochodów w gothicu.

RobsonAjax

Member
Ciekawe :D.

Możesz wrzucić screena, bo chętnie bym zobaczył Fiata 126p w niemieckiej grze :p. Nie znaczy to, że Ci nie wierzę ;).
A może to przez użycie kodów :ph34r:?

Pozdrawiam.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Heh temat na pewno był już na forum. Samochodzik to taki żart ze strony twórców. Zupełnie jak pustka za orkową palisadą w GD.
Da sie tam nawet wejsc bez użycia kodów. Przy wraku autka jest tabliczka że twórcy gothica zawsze chcieli robić gry o samochodach :)

Dark Shadows

Active Member
Lista wszystkich takich żartów

To są wszystkie takie zabawne rzeczy z gry, ale tylko z G2 + Noc Kruka.

CYTAT
Autorom gry chyba naprawdę się nudziło Działania celowe czy może żarcik autorów?

Według mnie działanie jak najbardziej celowe. Takie rzeczy dodają grze smaczku. :)

Pozdrawiam.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Choćby i tu było o tym.

Zgadnijcie co teraz zrobię z tym tematem? ; p

Ja wiem ;d - szczur

Kacperex

KacŚpioszek
Nie, nie zamykaj :(
A ja tym samochodem jeździłem :) Wiecie te wtyki u PB.
No i dlatego leży rozwalony - DDX

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom