Słuchawki Do Gamingu I Muzyki

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Przymierzam się do zakupu słuchawek z mikrofonem.
Do gustu przypadł mi konkretny model

http://merlin.pl/Sluchawki-Creative-Fatal1ty-USB-gaming-headset-HS-1000u_Creative/browse/product/208,624170.html

Korzystał ktoś z was ?
Macie może jakąś sprawdzoną alternatywę ?

Vendetta

Deathproof
VIP
IMO Takie fatal1ty w takiej cenie są najlepsze ;) Łatwe w obsłudze, jakość dźwięku perfekcyjna. Miałem takie same, ale kabelek mi się zerwał.
Ja brałbym bez gadania.

Fahrenheit

Pimpu?
Powiem ci tak - sam posiadam Creative Fatal1ty, choć wersję z mini jackiem a nie USB. Kupiłem za 120 zł jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość dźwięku, na voicechatach w Counter Strike'u są legendą :) Kumple mówili mi, że się im zepsuły, więc staram się o nie dbać i gdy ich nie używam, chowam je do pokrowca (dołączony w zestawie), do tego jest odpinany mic, dzięki czemu nie zawadza, gdy nie jest potrzebny.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z tego co czytałem fatal1ty są takie sobie, przereklamowany produkt.
Sam posiadam Plantronics Gamecom 367. Poza tym, że chowany mikrofon nie jest jakiś superczuły nie mam do nich zastrzeżeń. Na początku bolały mnie po nich uszy, ale po kilku dniach nic takiego już nie odczuwałem.
O ile się nie mylę kabel ma 2m długości, więc nie jest źle. Do tego solidne wykonanie. Słuchawki nadają się i do grania i do słuchania muzyki. Jedna z lepszych opcji w przedziale cenowym +/- 100zł.

Fahrenheit

Pimpu?
Arven, czytanie to nie wszystko :) Faktem jest, że to nick Fatal1ty'ego i jego logo mocno podbiły cenę, normalnie byłoby pewnie 80 zł. Ale zadowolony mimo wszystko jestem, ponoć nowsze modele serii są o wiele lepsze. Jak dla mnie są dobre i do gier i do muzyki, nie mam gigantycznych wymagań, jedyne czego oczekuję to żeby nie trzeszczało :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom