[runescape]

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Szukam ludzi grających w runescape.(brakuje polaków same amerykańce).
Jeśli ktoś gra niech sie odezwie do Morgaharda1 zwykle world 93. Mam 29lvl.
Odpiszcie tutaj jeśli gracie w tę gre chętnie zbiore tutaj jakąś pokaźną drużynę.

Dla osób które chcą zagrać a nie znają linka

http://www.runescape.com/

Gra nie wymaga ściągnięcia, można zmieniać światy tą samą postacią i jest w 3D-oczywiście gra jest free.Nowych zapraszam a grających prosze o wpisanie mnie do vip i napisania coś jak będe online . Pozdrawiam

Pirat_Skip

Member
Ja w tą gre grałem jak mi się strasznie nudziło. Czzeakałem na nowe serwy w tibi i gothic Nk chyba. Gra nawet spoko, hehe w sumie jej nie rozumiałem. Dla mnie to ona nie ma sensu. Mapa jest taka skomplikowana, a to że jakiś potwór nie może mnie bić ani ja go to też. Wiem że expiłem na goblinach kiedy mi się znudziło, na początku chciałem zobaczyć jak to jest ale zrezygnowałem. Bo to nudne, stoje za płotkiem i nawalam w goblina hehe.

Pozdrawiam

Gregori

Member
Ja gram, mój combat to (tylko) 68, zwykle gram na world 39 lub 74/73. Jak ktoś chce wiedzieć to total mam aktualnie 761 i still rising. Mój nick to Red Tron, do "drużyny" ostatecznie mógłbym dojść, choć wątpię
tongue.gif
. Morgahard, jakbyś potrzebował jakiejś zbroi to pisz do mnie, mogę cosik wykuć/ zdobyć/ załatwić u lepszych kolegów.

PS. Co masz do amerykańców
tongue.gif
tongue.gif
Mnie wiele razy pomogli.

Aaa, Jak/jeśli dobijesz cmbt do 40 i praya do 20 to zagadaj do mnie, podam ci stronę w miarę dobrego klanu.

Maniak89

Member
Ja gram i podoba mi się!!! Podoba mi się szczególnie to że gra jest w 3D.Rzeczywiście bardzo mało Polaków można tam spotkać.A szkoda.Moim zdaniem ta gra jest poważnyk konkurentem Tibi.Narazie nie ma jeszcze rozglosu w Polsce ale z czasem coraz więcej polaków zaczyna w to grać.Jednym słowem fajna gierka!!!
P.S. Jam mam postać na 38 lvl i im większy mam lvl tym bardziej gra mnie wciąga.

Do góry Bottom