Czekajcie, żeby nie było burdelu zrobię wstępny spis, ludków, którzy by grali:
1. Vasemir
2. dudekkss
3. Franklin
4. Nauczyciel
Teraz pytanie w co dokładnie i kto chce mistrzować?
No i jeszcze trochę graczy może...
Żeby zbytnio nie spamować (choć mi by się na początek przydało ^^): ja mogę zagrać w każdym świecie, chociaż ostatnio mam chrapkę na s-f.
Przed zbieraniem większej ilości graczy trzeba znaleźć MG
Jeżeli nikogo nie będzie przez dłuższy czas to być może ja spróbuję (ale co najmniej za jakiś tydzień - teraz poprawianie ocen)... ale wolałbym, by pomistrzował ktoś inny
Jakby były klimaty SW albo coś z fantasy albo II WŚ to i ja mogę pograć. Jeszcze nigdy nie brałem udziału w sesji, tylko PBFy, ale myślę, że sobie poradzę. Trochę obserwowałem kilka sesji, więc nie będzie tak źle. Ofc. na MG się nie nadaję. Vas ci dobrze idzie, więc dlaczego nie? Twoje "Podążając za plotką" było ciekawe. Chętnie gracze brali w niej udział.
edit:
Nie Neuroshima Jak dla mnie, jeśli przyszłość to tylko SW.
Ja bym chętnie wziął udział w D&D. Gram od jakiegoś miesiąca. Zarówno jako gracz jak i MG. Jednak wole być graczem. W innych systemach nie mam żadnego doświadczenia.
Można by spróbować zagrać w D&D na naszym forum, ale kto by się podjął roli MG, bo ja szczerze gram tylko i wyłączeni jako MG jak gram w D&D i chcę zmienić rolę w końcu ;]
Jak chodziłem do 2 klasy podstawówki to z kumplami(troche starszymi), zbieraliśmy sie co czwartek i graliśmy w D&D.
bardzo mi to przypomina 'Magicznych Wojowników' z władców much.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.