Rpg Zone

Status
Zamknięty.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Poszukuje się newsomanów oraz 'sensownej ' redakcji do mającego powstac serwisu poświęconego RPG. Serwer mamy zapewniony, dobrą opiekę oskryptowania oraz graficzną (
biggrin.gif
)

Layout :

http://img60.imageshack.us/my.php?image=rpg3el.jpg

Osoby chętne prosze o umieszczenie swojego zgłoszenia, jednocześnie informuje, że będe przygladac sie postom, które piszą ( niżej zgłaszający się ) by sprawdzic ich wiedzę o języku POLSKIM. Wszystkich chętnych proszę w zgłoszeniu o pozostawienie swojego numeru GG.

Jednocześnie słucham opini o layoucie
smile.gif

Sam przepraszam za błędne polskie znaki w poście ale wynika to z wadliwej klawiatury.

Kacperex

KacŚpioszek
To ja się zgłoszę
smile.gif

Już kiedyś brałem udział w takim serwisie niestety upadł.
Mam trochę wiedzy o różnych grach tego typu. I wiem, że umiem pisać. Jestem na kilku serwisach newsmanem itd. Więc znam się na tym.
W celu dalszej współpracy zapraszam na GG: 8654064
Jeśli chcesz oczywiście.

Pozdrawiam.

A do laya To nice
smile.gif

Grour

Member
Ja też się zgłaszam
wink.gif
.
Nie wiem czy się nadaje, bo nigdy tego nie robiłem, ale wiem o co chodzi
biggrin.gif
.
Błędów raczej nie robie, a jeżeli tak to, to nie są jakieś wielkie byki.
Jeżeli chcesz dalej współpracować to zgłoś się
tongue.gif
. Mój GG: 3022755.

Pozdro i szczęścia w prowadzeniu tego serwisu.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Poczytam i 'poglądam' wasze posty i za 1-2 dni dam wam odpowiedź, co do Kacperexa to sądze, że się dostanie, jednak numery z avatarkami z Chrysytusem nie przejdą. Grour widac, że mądrze się wysławiasz dlatego zapewno nasza współpraca rozwinie sie. POZDRO

Cor Angar

Member
Chciałbym się zgłosić do owej pracy newsman'a
smile.gif

Bardzo lubię taką tematykę, to po pierwsze, a po drugie - uwielbiam pisać news'y i nie będzie takiej sytuacji że nie napiszę na czas, albo nie będzie mi się chciało. Piszę poprawnie po polsku. Co do błędów ortograficznych - mam tak samo jak Grour.

Layout jest bardzo ładny i godny podziwu
smile.gif

6+
wink.gif

Podaję informacje kontaktowe:

Email: mikkilittle@gmail.com
Sieć gg: 6829904
Tlen: insane-petro@tlen.pl

Pozdrawiam.

Dark Shadows

Active Member
Osobiście nie mam zamiaru zostać redaktorem, ponieważ za bardzo nie umiem tego prowadzić a w dodatku nie miałbym czasu, ponieważ mam sporo innych zadań i innych rzeczy na głowie. Więc czemu tu piszę?? Ponieważ chciałeś by napisać oceny na temat layota to ja ocenie go. (Chyba dobrze napisałem). Więc jak dla mnie bardzo ciekawy styl i uporządkowany. Nie ma się raczej gdzie zgubić w nim a w dodatku mi bardzo podobają się takie kolory i taki klimat. Czekam niecierpliwie na tą stronę i mam nadzieje, że nie upadnie. Pozdrawiam pomysłodawcę.

Jeśli jednak post ten jest nieodpowiedni do tego tematu to proszę usunąć go.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Ok dzięki za pozdro i wysokie oceny mojego dzieła
smile.gif
.

Cor Angar podobnie jak w przypadku Kacperexa i Groura.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (RaVeN @ 09-11-2005, 07:35) Poczytam i 'poglądam' wasze posty i za 1-2 dni dam wam odpowiedź, co do Kacperexa to sądze, że się dostanie, jednak numery z avatarkami z Chrysytusem nie przejdą. Grour widac, że mądrze się wysławiasz dlatego zapewno nasza współpraca rozwinie sie. POZDRO
Poprostu te avki były wpadką
tongue.gif

No, ale teraz wszystkie avki będą by Hellsing
smile.gif

Pozdrawiam i mam nadzieje, że współpraca będzie udana jak co.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Dostał się : Kacper, Cor Angar oraz Grour. Proszę o kontakt GG : 6110332

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom