Rpg-site

Status
Zamknięty.

rex

Member
Witam chciałbym zaprosicz wszystkich na strone Rpg-Site która jest jedną z nielicznych stron o tematyce RPG. Ma ona połączenie rużnych gier RPG takich jak: gothic(niejest to strona poświęcona tej grze w całości)Morowind, Diablo, Dungenon Siege, Linage, GTA, Star Wars, Guild Wars i wielu innych gier tematyce RPG.
Link do Strony
Link do forum
Zapraszam!!!

ps. Prosze o jak najwięcej ocen i niech niebędą zabardzo ostre poniewarz na lycos niezabardzo włorzyliśmy w to pracy ale mamy juz kupiony płatny server (polski) i będzemy sie starać przenieść forum na IBP czytałem o tym tak więc będze taka możliwość. Jeśli chodzi o strone to jest rozbudowywana od wczoraj.

Megarion

El Presidente
Ocenię to, co widziałem. A jeżeli nie włożyliście w to zbyt wiele pracy, to jaki jest sens reklamować? Potem i tak większość zapomni.

Forum jakoś się trzyma. Macie prawie setkę userów i ponad tysiąc postów. Jego szata zbyt mi się nie podoba, lecz zawsze mogła by być gorsza. Słabo przedstawia się ogólnie, jako forum gier RPG, gdyż posty poświęcone temu gatunkowi to mały ułamek ogólnej liczby postów.

3/10

Z tego linku, który podałeś ukazauje się strona o praktycznie żadnej zawartości. Szata jest bardzo słaba i mam nadzieję, że całkowicie ją zmienicie przy przenoszeniu na inny serwer. Nie zauważyłem żadnych artykułów i plików, a jedynie banner do "Gothic Khorinis".

1+/10 chociaż nie wiem czemu.

Thorbjorn

Member
QUOTE która jest jedną z nielicznych stron o tematyce RPG

Nie osmieszaj sie, troche samokrytyki.

Caly wyglad strony wrecz okropny, obrazajacy, reklamy lycosa wala w oczy, uboga zawartosc strony. Forum jest rowniez okropne. Chyba zdajesz sobie z tego sprawe, ze zlamales warunki skryptu? Mozesz miec klopoty z trzech stron za usuniecie stopki, a mianowicie mozesz miec przesrane u autora, autorow phpbb i u przema za usuniecie informacji ze stopki odnosnie jego modyfikacji.

BTW: Zmien serwer i dodaj ta stopke na forum.

Cahir

Member
Gdy to zobaczyłęm, omało nie zwymiotowałem
dry.gif

Strona:
Jest obrzydliwa, logo na niej może być, ale reszta do d**y.
Badziwne... działów zero tylko jedyną rzeczą jaką można oglądać na tej "stronie" jest banner "Gothic Khorinis".

Plusy:
- nie ma

Minusy:
- wszystko inne

Ocena: chcialo by się zaśpiewać "mniej niż zerooo"
tongue.gif
ale nie moge wieć 1/10 satysfakcjonuje Cię ?

Forum:

Szata mi się niepodoba, ale forum ogólnie jest wporządku, daje 3/10

Ocena ogólna:
1,5/10 ...

Sry jeśli uraziłem

Pozdrawiam

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Nie będę ukrywał że strona jest słaba i conajmniej nie przyjemna dla oczu. Szata forum jest mdła ale lepiej się prezentuje niż stronka.Naprawde powinieneś coś z tym zrobić. Może nie zasługuje to na ocene 1/10 ale nie więcej niż 3. Podobnie z forum. Temat mało orginalny- przestarzały i generalni zmęczony(wiem coś o tym bo chyba większość , albo znaczna część bawiła się w własne forum) więc nie martw się opniami bo nam trudno dogodźić , zmień szate i kolorki zdobądź stałych userów na forum i jakoś to będzie na razie - słabooo....
wink.gif

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja tam nie widzę żadnej gry RPG, a ni na stronce, ani na forum. A już zwłaszcza Diablo i Dungeon Sige... kompletna porażka. Moim zdaniem strona i forum kiepskie i w tym stanie pozbawione przyszłości.
Ale pomysł z sitem RPG jest dobry, jeżeli treść bedzie zgodna z nazwą chętnie tam zawitam.

Cor Angar

Member
Okropność. Dlaczego?

Minusy:

- Lycos.. serwisu nie stawia się na takim serwerze.. na lycos zostawia się pliki, strony domowe lub fora dla klas.

- Kolorystyka.. boże, oczopląs. Mieszanina totalna, bordo-czarne-szare gradienty które są obrzydliwe.

- Obrazek na dole źle dopasowany.

- "Rpg-Site która jest jedną z nielicznych stron o tematyce RPG" jezu.. w jakim świecie ty żyjesz? Nieliczną? Arena gier fantasy (czy też rpg) w Polsce już od dawna się rozwija i w obecnej chwili jest mnóstwo serwisów o naprawdę świetnym wykonaniu i wartościach merytorycznych. Powiem wprost - szans na przebicie nie macie żadnych

- Przykrywka. Inaczej tego nie nazwę. Niby strona, ale chcesz by ludzie pisali ci na forum. Nie przejdzie.

- Gdzie te artykuły? Nie reklamuje się strony jeśli nie jest gotowa przynajmiej w 30%... te wasze opowiadania nie działają.. nawet wiadomości "Witaj" nie ustawiłeś. Zapraszasz nas, a wszystko w proszku

- Jportal. Nawet jeśli nie znasz html i wysługujesz się CMS'em trzeba umieć zrobić ładny styl, dopracować serwis. A ja tu nic takiego nie widzę.

- Nieudana przeróbka stylu Diablo.

Krótko mówiąc totalne dno. Przerzuć się lepiej na coś co ci lepiej wychodzi.. dobrze radzę. Pozdrawiam.
P.S. szkoda kasy na serwer.. chyba że jesteś bogaty
tongue.gif

P.S.2. ale udało ci się, masz te 50-60 wejść... tyle, że tylko nieliczni z .. dobrą wolą lub potężną wadą wzroku zostaną więcej niż 1 minutę
biggrin.gif

Kacperex

KacŚpioszek
Zamykam.
Nie róbmy szopek. Jak chcesz z czymś zaszaleć w sieci to postaraj się po pracować nad witryną trochę. Nie, żebym Cię obrażał, ale Twoja strona pokazuje, że webmajster będzie z Ciebie kiepski.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom