Rf Online

cavalorn

Member
wiec tak. dzis sciagnalem te o to gre i mam zamiar w nia pograc. dopiero zaczynam wiec jak zapewne wiadomo jestem w niej newbie. chcialbym aby osoby ktore maja juz spore doswiadczenie z nia wypowiedzialy sie na jej temat. wiadomo. zawsze lepiej wysluchac opini ludzi z forum niz wzorowac sie na recenzjach.
zaczalem grac na serwerze Extreme. byc moze ktos z was tez tam gra ? jesli tak to bylby tak mily i pomoc mi w grze ? nie chodzi mi tutaj o itemki czy kase. mowie o oprowadzeniu po roznych miejscach. powiedzeniu co i jak zebym wiedzial co nieco.
jeszcze jedno pytanko. sciagnalem wersje Koreanska a potem spatchowalem. ogolnie mam prawie wszystko po ang lecz np cos takiego jak nazwy broni, zbroi, opisy roznych rzeczy po Koreansku. da sie cos z tym zrobic czy jedyne wyjscie to sciagniecie wersji ang ?

cavalorn

Member
hmm, sadzilem, ze ktos z was gra w to ale jak widac sie mylilem. no nic trudno jakos narazie gram i niezle sobie narazie:) jesli kogos interesuje co to za gra to powiem, ze to takie Lineage2 tylko, ze w dalekiej przyszlosci. wiecie roboty itd:) instalke do niej mozna sciagnac fileplanet.com a serwer na ktorym gram (bardzo duzo osob online, raty 3x, zagraniczny) to http://rfextreme.net/
naprawde polecam. gierka warta uwagi i wciagajaca:) jakby ktos sie zdecydowal zagrac to PM do mnie tutaj lub w odrazu w grze, nick Matel4n.

boracki

Member
QUOTE(cavalorn @ 01-11-2006, 11:00) [snapback]125646[/snapback]

hmm, sadzilem, ze ktos z was gra w to ale jak widac sie mylilem. no nic trudno jakos narazie gram i niezle sobie narazie:) jesli kogos interesuje co to za gra to powiem, ze to takie Lineage2 tylko, ze w dalekiej przyszlosci. wiecie roboty itd:) instalke do niej mozna sciagnac fileplanet.com a serwer na ktorym gram (bardzo duzo osob online, raty 3x, zagraniczny) to http://rfextreme.net/
naprawde polecam. gierka warta uwagi i wciagajaca:) jakby ktos sie zdecydowal zagrac to PM do mnie tutaj lub w odrazu w grze, nick Matel4n.

To jest serwer "prywatny" czy abonamentowy

cavalorn

Member
prywatny darmowy serwer. naprawde polecam gdyz gra na nim naprawde duzo osob i mozna sie na nim poczuc jak na globie:)

KING

Weteran
Weteran
Grałem w RF online jakis miech
klasą Acceria lev 33 Destoryer
oraz Cora lev 25
I mowiąc szczerze już mi się znudziło :p

Do góry Bottom