Właśnie zacząłem grę na najtrudniejszym poziomie z włączonym alternatywnym balansem(jestem hardkorem). Wykonałem parę misji w Reddock, gdzie po utracie żywotności, stwierdziłem że najlepszym sposobem na jej odzyskanie jest przespanie się w łóżku. Może i jest to trochę drętwe, ale w końcu jestem nowicjuszem, później tak robić nie będę (chyba) Po paru przespaniach zauważyłem, że trójka ścierwojadów koło Ardei, którą wcześniej zabiłem - była żywa. Dlatego nasunęło mi się pytanie:
Które ze stworzeń mogą się respić? Pytam, bo wątpię w to, żeby twórcy gry pozwolili na np 100 krotne zabicie trolla (z którego domyślam się, że jest pełno expa) i później w grze być bogiem, który jest w stanie zniszczyć wszystko) - a dopiero przeszliśmy 1/5 gry.
Proszę o odpowiedzi
Które ze stworzeń mogą się respić? Pytam, bo wątpię w to, żeby twórcy gry pozwolili na np 100 krotne zabicie trolla (z którego domyślam się, że jest pełno expa) i później w grze być bogiem, który jest w stanie zniszczyć wszystko) - a dopiero przeszliśmy 1/5 gry.
Proszę o odpowiedzi