Resident Evil 4 Pc

Status
Zamknięty.

KING

Weteran
Weteran
Witam all
Mam pytanko grął ktoś w RE4 na PC ?:D
Gdyż nie wiedziec czemu wiele osob uważa że ta gra nie ukazała się jeszcze na PC (!)
Ok ok Premiera Świat: Kwiecień 2007
Hmm bardzo ciekawe..teraz mamy luty a ja juz se gram..Powiem że pierwsze wrażenie było jak dla mnie okropne grafika jak sprzed kilku lat ..w koncu co telewizor to nie monitor...lecz juz po kilku minutach gry gra się naprawde dobrze choc sterowanie na początku może byc trochę uciązliwe (myszka nie jest nam wogule do nieczego potrzebna tak jak w Silent hill 2 )
Ogółem może byc wiec polecam ją każdemu kto lubi serie RE..lecz zombi tu nie uswiadczymy...i fanom Silent hilla..
Pare screenów z gry
Ciemna ta droga oj ciemna...

ET ?!!!!

I CO SIE K*** Lampisz...:D

O jakie ładnie swiatełko...

No to jest kościół....

A tak wygląda córka prezydenta USA :p

zaitsev

Member
Ja moge sie wypowiedziec co najwyzej o wersji na ps2. Mianowicie grafika jak na stara juz konsolke nie jest zła, klimat jest naprawde przerazajacy ;] wzglaszcza jezeli gra sie wieczorem gdy jest cisza a nagle wyskoczy ci zombiak ;] ciekawe rozwiazanie z ulepszaniem broni i jest tez calkiem dluga, mi zajeło przejscie ok. 18 godzin a po przejsciu mozna grac caly czas dalej zeby sobie poulepszac bronie czy sprawdzic wszystkie zakamarki. Ogólnie nie jestem za bardzo fanem gier typu "horror" ale dalbym jej 7/10 pkt. Dla miłosnikow residenta i horrorow pozycja obowiazkowa dla innych do pogrania.

xenex

Member
Ja grałem bo brat sobie załatwił na kompa . Ciekawa gra jak na residenta nie jest straszna(W porównaniu do 1 lub 2). Nie podoba mi się sterowanie , zwłaszcza myszą(Trzeba sciągać odpowiedni program do tego) . Racja Zombie nie uświadczymy w tej grze , a raczej opętanych meksykańców :rolleyes: .
Grafika jest taka sobie zbyt jaskrawa i tępa . Jeden screnn jest dobry a mianowicie tez z El Gigante (Mój brat jeszcze się z nim męczy). Dał bym gdzieś z 8/10 .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom