Reputacja

Status
Zamknięty.

-----

Member
Witajcie!!!

mam małe pytanko (ale nie asz tak małe) po co ta reputacja? może ktoś wie po co,bo umnie reputacja rośnie tylko u
Buntownikuw :lol:

piszcie

z góry czekam na odpowiedź

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dla utrudnienia, żebyś nie mógł się wszędzie dostać tylko za ładną twarz.
Rośnie ci tylko u buntowników bo dla nich wykonujesz zadania. Wykonaj parę dla orków to i tam ci wzrośnie.

wisnia

Member
W miarę jak będziesz zdobywać reputację, będziesz mógł kupować lepsze pancerze u danej frakcji.

Pozdro

tomiwl

New Member
Mając reputacje 50 u buntowników i tak nie mogłem kupic pancerzy u Jurgena, pisało , że nie mam tam danego procentu, a miałem, kolejny bug, a mam path 1.89. Pancerzy za to mnustwo znajdowalo sie po skrzyniach.

Phantom Lord

Active Member
CYTAT
Witajcie!!!

mam małe pytanko (ale nie asz tak małe) po co ta reputacja? może ktoś wie po co,bo umnie reputacja rośnie tylko u
Buntownikuw laugh.gif

piszcie

z góry czekam na odpowiedź

Człowieku, ogarnij się. Nie "asz" tylko "aż", nie "buntownikuw", tylko "buntowników". Nie czeka się z góry na odpowiedź, tylko się z góry dziękuję!

Post przede mną - nie "mnustwo", tylko "mnóstwo".
Nawet jak macie zaczepisty papierek w szkole, to nie upoważnia Was to do nieumiejętności korzystania z komputera, kutwa.

Co do Gothica to kupowanie czegokolwiek nie ma sensu, wszystko leży w skrzyniach i w domach, z których można wynosić stuff bez ograniczeń.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom