Reputacja W Trelis

Status
Zamknięty.

junas

New Member
Witam. Mam pewien problem otóż nie mogę zdobyć odpowiedniej reputacji w Trelis. Spróbowałem pomocy w poradniku do gry, lecz pisze, że mam wszystkie zadania wykonane, ale ciele mi brakuje paru punktów (chyba 4). Wykonałem takie zadania:
"Sprawdź, czy w świątyni w Trelis pozostał ktoś żywy"
"Zabij ogry"
"Zorientuj się, co jest nie tak z farmą na zachodzie"
"Odszukaj zbiegłego alchemika Avogardo"
"Orkowy wojownik Pranck potrzebuje 20 mikstur leczniczych"
"Milok szuka swego starego miecza"
"Zabij pochrząkujące bestie"
Jeśli jest jeszcze jakieś zadanie na reputacje to proszę napiszcie, u kogo je wziąć.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
"Czy najeźdźcy splądrowali farmę?"
Zadanie zleca Kapotth, ork stacjonujący ze swoim oddziałem na jednej z farm nieopodal Trelis.
Kappoth podejrzewa gońcow leśnych o splądrowanie farmy. Należy się przejść do tych gońców (sa oni w polowie drogi z Geldern do Trelis, na malym pagorku) i wypytac druida o te sprawe. Powie że to oni to zrobili, a potem juz tylko trzeba wrócic do Trelis.

"Podejrzane jaskinie w poblizu farmy"
Zadanie ponownie zleca Kapotth, nalezy sie udac do pobliskiej jaskini i wybic tygrysy szablozebne. Potem wrócić do niego.

"Zabij ogry"
Zadanie zleca Thorus, ogry znajduja sie tuz za kapliczka Beliara w jaskini, a raczej w "dołku". Walka wręcz jest ciężka dlatego warto wystrzelac ich z bronie dystansowej.

"Ze wschodniej swiatyni nie docieraja dostawy"
Zadanie ponownie zleca Thorus, otoz nalezy udac sie do swiatyni, wypytac Tempecka o dostawe i wrocic z raportem. Tampack jest uwięziony także przed wejściem warto być przygotowanym.

"Zorientuj sie co jest nie tak z farma na zachodzie"
Kolejne zadanie zlecone przez Thorusa, tym razem ostatnie.Nalezy udac sie na farme,gdzie znajduje sie Kapotth, pogadac z nim i wrocic z raportem.

"Milok szuka starego miecza"
Milok twierdzi ,ze Tempeck zabral mu miecz. Udajemy sie do swiatyni ( od wejścia do miasta patrz do przodu), po rozmowie z Tempeckiem przeszukujemy tamtejsze wozy. Miecz jest wbity w jeden z nich.

"Ork wojownik Pranck potrzebuje mikstur leczniczych"
Pranck zleca nam to zadanie.Dajemy mu jedna miksture lecznicza.

"Ork wojownik Pranck potrzebuje 20 mikstur leczniczych"
Kontynuacja poprzedniego zadania, jesli zaczniemy sie wypytywac o ilosc potrzebnych mikstur - Pranck powie 20.

"Odszukaj zbieglego alchemika Avogadro"
Zadanie ponownie zlecone przez orka Prancka. Chce abysmy odnalezli zbieglego alchemika. Avogadro jest na farmie Josha, nalezy go odprowadzic z powrotem do zamku.

"Zaprowadz alchemika Avogadro do Trelis"
Alchemik jest na farmie (chyba na zachód od miasta). Trzeba go po prostu przyprowadzić.

"Vak potrzebuje 50 tys. zlotych monet dla Asasynow"
Zadanie zleca dowodca Trelis Varek. Trzeba mu po Prostu dac ta kase na spłacenie długu jednemu z Assysynów w mieście. W nagrodę będziemy mogli wziąść od niego jeden z Artefaktów Adanosa. Za wykonanie zadania REPUTACJA U ORKÓW: +7

Skopiowane z tematu Spis wszystkich misji autoratwa BLADE
Jak zrobisz wszystkie to musi być dobrze.
POzdtawiam .

detoks

Member
możesz zrobić questa na farmie niedaleko trelis.Ben zgubił łopate i lezy ona w świątyni w trelis na gruzowisku.Albo jeśli nie uda Ci się znaleźć to możesz zabić gobliny w jaskini niedaleko tej farmy.Też reputacja pójdzie w góre ^_^

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom