Reputacja Mora Sul

Status
Zamknięty.

Orkrist

New Member
Ok, było takich tematów trochę, jednak nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytanie. Najbliżej odpowiedzi było w temacie szczurka, ale w końcu wybrał inną drogę.

Nie grałem z poradnikiem, questy wykonywałem jak leci i teraz brakuje mi 5% reputacji żeby wejść do Gonza, mam wszystkie questy porobione, kilka dzięki bugom nie da się zrobić, jak np ten od Hamida, gdzie powiedziałem Ijii że on chce amulet, zapłaciłem za niego więcej, ale nie pojawił się w eq, i nie pokaże mi się quest z drugą suczą dla Gonza

Tego "Grubasa" zabiłem, jak mnie zaatakowali orkowie w ich obozie koło świątyni

Miecz i weksli nie oddałem jego strażnikowi

Czyli kicha :/

Próbowałem jakoś zamienić się w Chrząszcza, stanąć za tym magiem porozmawiać o mordercy ramireza, ale nie da się, próbowałem nawet kodów na niewidzialność, czy przywołanie tego amuletu i nic :/

Jest jakiś kod na reputację? Czy będę musiał obejść się smakiem? I czy dam radę dojść do Zubena bez tego miasta?

GOFER152

Member
Kodu na reputację niema niestety, najlepiej wczytaj jakiś zapis przed tym jak zrąbałeś ostatnie z zadań w mieście , i zrób je poprawnie .

kozin21

Member
Do Zubena dojdziesz tylko jeżeli będziesz miał 75% rep. u Asasynów. Napisz jakie ci jeszcze w Verancie zostały miasta do odwiedzenia i ile już masz rep u Asasynów. Jeżeli zależy ci tylko na tym by dostać się do Zubena to dobrym sposobem na rep jest zabijanie magów wody ( zleca ci to zresztą Gonzalez ale nawet jak ci tego nie zleci bo sie nie dostaniesz to zabijajac tych magów rep dostajesz). A niestety kodów na rep niema :/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Kodu na reputację nie ma.
Żeby dostać się do Zubena, musisz mieć 75 pkt reputacji u Asasynów i w Istahar. Do zdobycia jest bodajże 100 pkt u asasynów. Za zabicie magów wody dostajesz 25 pkt repku u nich. Także teoretycznie da się chyba dostać do Zueban, bez dostania się do gonzalesa.

CYTAT
REPUTACJA U ASSYSYNÓW

+20 - Lekcja gościnności - zleceniodawca: Tizgar w glownej swiatyni w Bakaresz
+15 - zaniesc list od Sancho z Ben Erei do Sigmora w Bakaresz w glownej swiatyni
+15 - Hassan - morderca Ramireza z Mora Sul - zleca Ningal w palacu Gonzalesa
+10 - Braga - zebranie pieniedzy od 3 kupcow i Tufaila
+05 - za zabicie krola Rhobara
+04 - za zabicie Shakyora w Lago
+03 - za zabicie za kazdego Maga Wody (+04 dodatkowo za wiadomosc ze wszyscy nie zyja)- Gonzales w Mora Sul
+01 - za przyprowadzenie zbieglego Hareka w Kap Dun
+01 - za szkatulke dla Basira w Monterze
+01 - za przyprowadzenie do Soboty niewolnika nalezacego do Dana w Monterze
+01 - za przyprowadzenie do Soboty niewolnika nalezacego do Thoreka w Monterze
+01 - za zabicie szamana Grompela w Silden
+01 - za przyprowadzenie niewolnika Willa do Quadira w Silden

Razem 100 pkt

Lookaj i działaj, jeśli bugi ci nie przeszkodzą.

EDIT: Kaźmirz dobrze mówi, nawet bez zlecenia, za zabicie magów leci reputacja ;).

Orkrist

New Member
Zdenerwowałem się trochę na to Mora Sul i wyrżnąłem wszystkich mieszkańców!* :D

Po chwili przybiegli koczownicy i pogratulowali mi sukcesu. Pomyślałem że fakt że Hamid nie chce przyjąć odemnie tego amuletu, to jest powód by wyrżnąć wszystkich asasynów ze wszystkich miast, powód marny ale jest ;D

Czyli teraz jestem "za" koczownikami

Dzięki za rady

*Tych złych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom