Reputacja Braga

Status
Zamknięty.

element

New Member
Wykonalem wiekszosc misji w Bradze, ale pojawil sie problem. Mam 80 reputacji jesli dolacze do Asaru, nie da sie wykonac 2 zadan:
*Polowanie na nagrody: Braga Reputacja +5
*Polowanie na nagrody: Asaru Reputacja +15
reszta zadan jest wykonana
Mam wiec pytanie da sie zdobyc 100 reputacji odbijajac Brage? Bo jesli chcialbym odbic Brage to misje ta zleca Asaru, ale nie zleci jej gdy go zabije. Po odbicu Bragi reputacja sie nie dodaje tak jak np. w Trelis majac 96 reputy gdy obilem miasto bylo 100.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak odbijesz jakiekolwiek miasto to od razu masz 100 reputacji w niej.

Jak zamierasz dołączyć do Asaru to odbijesz Brage i będziesz miał w niej od razu 100 reputacji, lecz gdy zabijesz Asaru to i tak będziesz mieć w niej 100 reputacji.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Gdy odbijesz jakieś miasto to dopiero po paru minutach (jak koczownicy się tam "zadomowią") będziesz mieć na pokazanej mapce, iż w tym mieście masz 100 reputacji. Czyli innym,i słowy muszą tam zamieszkać koczownicy, jak zamieszkają masz setke.

PS> koza przestań spamować bo twa odpowiedź nie wniosła nic nowego do tego tematu, a po co 100%? może satysfakcja z tego? niektórzy gracze są tacy, iż muszą mieć 100 % jakiejś gry np.ja.

element

New Member
Dzieki za odpowiedz szkeleton. Jednak zdecydowalem narazie nie odbijac miast zrobie to na koncu gry i wtedy bede sie martwil;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom