Rekrutacja Do The Forgotten

Status
Zamknięty.

Tyfus

Member
Lubisz grać w Mody do Gothica? Zawsze marzyłeś o tym, aby tworzyć Modyfikacje? Teraz masz szanse się wykazać. Grupa The Forgotten szuka ludzi do teamu, wymagamy:

Skrypter - Jego zadaniem będzie tworzenie dialogów, Npc oraz wszystko co należy do warstwy skryptowej moda.

Grafik 3D - Tutaj nie są wymagane jakieś specjalne umiejętności, przede wszystkim tworzenie terenu oraz podstawowej architektury (domy, wnętrza) wg. opisu lub konceptu.

Grafik 2D - Od tej osoby będą wymagane umiejętności w zakresie tworzenia tekstur do moda jak i grafiki związane z promowaniem teamu i jego twórczości.

Członek teamu jest częścią zgranego zespołu, który pracuje w bezkonfliktowej, sprzyjającej dobrym efektom atmosferze. Praca na rzecz teamu zostanie doceniona, każdy kto włożył swój wkład będzie wymieniony wśród twórców. Natomiast Pełnoprawny członek teamu będzie utożsamiany z jego sukcesami, których nie będzie mało.

Zgłoszenia proszę pisać w tym temacie, lub niech napisze na ten numer gg 297239, kolejnym etapem dostania sie do teamu będzie rozmowa kwalifikacyjna podczas, której zostaną ustalone wszelkie szczegóły dotyczące współpracy.

Tyfus

Member
Odświeżam temat. Poszukujemy głównie

Skrypter- Jego zadaniem będzie tworzenie dialogów, Npc oraz wszystko co należy do warstwy skryptowej moda.

Grafik 2D- Od tej osoby będą wymagane umiejętności w zakresie tworzenia tekstur do moda jak i grafiki związane z promowaniem teamu i jego twórczości.

Spacerzysta- Podstawowe umiejętności z zakresu obsługi spacera, Teksturowanie światów, dokładności w tym co robi.

Oraz osobę, która ma wielką przyjemność z moddingu gier serii Gothic.

Proszę pisać w tym temacie, lub na moje GG 297239, lub na E-mail grupy Theforgotten@vp.pl.

Brzytwa5

New Member
Macie miejsce dla kogos nowego ???? nie znam sie ale mugłbym spróbowac ostatnio mam duzo czasu ;]

Najemnik@

Member
No dobra na moddingu sie wogole nie znam, ale jesli bedzie potrzebowac kogos do dubbingu to moge udzielic glosu i przekonas kilku znajomych.

filipd92

New Member
Jeżeli potrzebujesz grafika 2D to ja sie chętnie piszę, kontakt gg 8015331

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja też mogę udzielić głosu. I mam dużo znajomych xd

bartexx

Debile
JA TAŻ MAGĘ się przyda ale jastem zielony na te żeczy ale jastem dobry robieniu moduw plis niamam gg ani sk nic tylko mi pszeszyłaj na prywatną wiadamaśc ;) plis :D

Czy to czytasz, czy nie czytasz, to jest ostatnie ostrzeżenie słowne, następny post tego typu, nie przefiltrowany przez worda, zostaje skasowany, a Tobie pozostaną tylko wspomnienia o tym forum. - Feo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom