Reklamy Na Stronach Internetowych

Status
Zamknięty.

Falia

Member
Pytanie. Czy ma ktos w posiadaniu, albo wie jakiego programu powinnam zastosowac, azeby zablokowac te cholerne reklamy pojawiajace sie na KAZDEJ POLSKIEJ stronie internetowej? Problem wybitnie irytujacy. Nie spotkalam sie z tym upierdliwym sposobem na nie polskich stronach internetowych. Cudowni tworcy wycwanili sie do tego stopnia, ze czasem trudno wylaczyc je bez przypadkowego wejscia na strone.
A tu, nawet gdy wchodze na strone gothica.org.pl pierwsze co mi wlazi przed kursor myszki jest reklama zarcia dla kotow. Nie wiem czemu jeszcze nikt nie zdal sobie sprawy, ze ten sposob bardziej zniecheca do kupna produktu, niz zacheca.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jeśli masz firefoxa, to wejdź w narzędzia->dodatki->pobierz dodatki i zainstaluj adblock plus. Plugin pomaga blokować te wszystkie reklamy i inne wyskakujące okienka :)
Co do reklam, to faktycznie często wkurzają, ale trzeba z czegoś żyć domena sama się nie opłaci ^^

Pozdrawiam

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT
A tu, nawet gdy wchodze na strone gothica.org.pl pierwsze co mi wlazi przed kursor myszki jest reklama zarcia dla kotow. Nie wiem czemu jeszcze nikt nie zdal sobie sprawy, ze ten sposob bardziej zniecheca do kupna produktu, niz zacheca.

Wali mnie to czy ktoś to kupi :) I wiem, że to jest irytujące.
Ale my dzięki temu ciągniemy ten portal...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Prawda, Kac. Reklamy muszą być żeby strony mogły przetrwać ;) , takie są prawda jungli. Ale ja korzystam z firefoxa i mi zawsze blokuje reklamy, nie wszystkie co prawda i nie zawsze, ale zdecydowaną większość.
Najgorsze są oczywiście te reklamy, że nawet jak wciśniej krzyżyk, to i tak ci się pojawi strona producenta tego shitu, ale na to nie ma rady. Ja jak widzę, że jest gdzieś mnóstwo reklam to zwyczajnie tam nie wchodzę ;) .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom