Reklama Pzu

Kacperex

KacŚpioszek
Ostatnio w TV leci ta reklama, ogólnie jestem wrogiem reklam jednak ta wywarła na mnie ogromne wrażenie.
Treść i przesłanie spotu, aż chwyta za serce i daje do myślenia tym którzy go oglądaja.
Nie pasuje mi tylko w tym wszystkim PZU - reklama bardziej nadaje się na jakąś kampanie społeczną.

Oby reklama trafiła do ludzi i ściągneli pedał z gazu!

Cor Angar

Member
Mi się właśnie nie podoba, nie lubię wykorzystywania takich sentymentalizmów w komercji. Zwykłe chamstwo :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Popieram kolegę...za tą wielka troska o ludzi kryje się zwykła chęć zysku.
Myślą, że grając na uczuciach klient zaraz przyleci wykupywać polisy.
Żałosne podchodzenie ludzi. Na kampanie społeczną to się nadaje ale wykorzystywane przez ubezpieczyciela jest żenua

JA pierdacze...to jest mocne
http://pl.youtube.com/watch?v=yVBfMMMUsGs

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ok, ale co do tego ma PZU ?
Jak komuś coś się /odpukać/ stanie na wakacjach, no to cholerka PZU mu raczej nie wróci zdrowia/życia.
Podobnie jak Cor Angar wyżej, moim zdaniem, wykorzystywanie takich motywów, w komercyjnych reklamach jest co najmniej śmieszne.

Kacperex

KacŚpioszek
No właśnie PZU ni bata tam nie pasuje.
jednak sama reklama trafia i powinna byc inicjatywa do ostrożnosci

a patrzcie to - MASAKRA

Kacperex

KacŚpioszek
To jest bardzo smutne :( Patrzcie jak koleś, który wie że umiera płaczę że ma dziecko przy sobie :(

Yeed zagraniczne reklamy kozacko trafiają w sedno spraw...

mogget

forumowy obibok
VIP
tą reklamę znam kacpi, i naprawdę jest mocna :/ aczkolwiek do części to trafi a do innych nie, bo zawsze się znajdzie ktoś z nastawieniem: może mi się uda.

a co do reklamy PZU też zła nie jest tylko czemu miałaby by służyć? raczej jako ostrzeżenie tak ja ta druga którą dałeś niż jako promowanie ubezpieczalni ;)

Jedi

Caporegime
VIP
Mi się podoba ta reklama, jak by było ich więcej to może by przemówiła do rozumu tym kretynom co jadą ścigaczem po mieście 150km/h albo tym co samochodami smigaja po strefie zamieszkania (ograniczenie do 20km/h) 130 na godzine.
Co ma do tego PZU? Myślę że to jest reklama jak danonek, dla zysku. Ale przynajmniej mówi ważną prawdę a nie piepszenie że danonki pomają na kości jak i tak psują zęby.

Pozdro.

Do góry Bottom