Recykling

Status
Zamknięty.

Orcish_Pl

Member
Jeśli łamie jakąś zasade to sorka ale myśle żę w g.up forum powinno być całkowite czyszczenie

Bo już nie ma tematów których by nie było w wyszukiwarce

a więc prosze żeby rozwarzyć te propozycję bo mnie to troche dobija...
cool.gif

PZDR

Jedi

Caporegime
VIP
Nie chce ciebie załamywać kolo (nic do ciebie nie mam) ale sądzę że twój plan jest całkowicie pozbawiony sensu... nie widzę powodów aby kasować stare tematy z wyszukwarki, o ile czytałeś regulamin (a powinieneś
wink.gif
) to tam jest takie coś napisane że jeśli nie masz pewności czy dany temat już był to go nie zakładaj.
Chcesz sobie nabić posty? Po co? W jakim celu? Jeśli chcesz na foroom zdobyć szacunek to pisz, ale nie na siłę i z sensem. Życzę ci abyś nie dostał za ten temat warna.

Temat close

Pozdro

ozi

Athlete
Weteran
QUOTE Chcesz sobie nabić posty? Po co? W jakim celu? Jeśli chcesz na foroom zdobyć szacunek to pisz, ale nie na siłę i z sensem. Życzę ci abyś nie dostał za ten temat warna.
Niektórzy lubią mieć fajną ilość postów ;P

@Orcich_Pl
Tematy mogą się powtarzać - przynajmniej w moich działach, ja na to pozwalam. Lecz proszę używać wcześniej opcji "Szukaj" i dowiedzieć się jaki czas temu był podobny temat w... "obiegu" (kiedy został napisany ostatni post). Niechce zamykać codziennie tych samych tematów :// Powiedzmy, że możecie zakładać powtarzające się tematy w odstępach np. miesiąca? I nie wskrzeszamy tematów, w których ostatni post był napisany 2 tyg. temu, nawet jeśli nadal jest otwarty ten top :]
I nie powtarzajcie tematów tylko dla nabicia tego porytego posta. Bo to już bez jaj totalny.

Peace.

Orcish_Pl

Member
Ale ja nie chce nabijac postów tylko że jak już coś mowie to 25% ostrzeżenia mi idzie w góre

JA **** na to ile mam postów po prostu nie moge gadać

Kacperex

KacŚpioszek
Można zakładac tematy, które już były, ale w miarę zdrowego rozsądku
smile.gif
. Tak, więc zakładaj, ale staraj się, aby miało to jakiś sens.
Foroom nie będzie oczyszczone. Nie widzę sensu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom