Ratunku

Status
Zamknięty.

XxbitxX

Member
cześć dzisiaj wytrenowałem sobie na mistrza broń dwuręczno i zapisałem wyłączyłem kom po 2 godzinach znowu włączyłem gothic2 okazało się , że kusze łuk broń jedno i dwu ręczna mam na 0 wytrenowane pisze , że tam te 60 40 % ale wale tak jak na 1 lvl co sie stało mam zacząć od nowa czy to coś z grą ??? prosze o pomoc . :(

czlapek14

Member
No to jest po prostu najzwyklejszy w świecie błąd gry lub wina tego jak wyłączyłeś kompa. Jeśli chodzi o przywrócenie statów to da się to zrobić kodami w edit abitles. Przetłumacze Ci parę rzeczy które pamiętam:

ATTRIBUTES = atrybuty z czego 0 i 1 = życie, 2 i 3 = mana, 4 = siła i 5 = zręczność. To chyba tyle co tam było.
HITHANCE = poziom umiejętności władania bronią. Nie pamiętam jaka była przynależność numerków.
Tyle powinno wystarczyć. Jeśli chcesz przywrócić umiejętności łowieckie to wzywasz character helpera (insert ch) i u niego się uczysz. Potem jeśli chcesz wrócić PD, LVL i PN jakie miałeś to w edit abitles, ale co masz tam kombinować to już odsyłam do filmowców z YT.
To tak na wszelki wypadek. Jeśli chodzi o sam styl machania mieczem to:
apply overlaymdes humans_(sekrety filmowe by Er0l18 :p bo nie pamiętam)

Możesz oczywiście jeszcze spróbować wczytać innego save'a o ile masz.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom