Raport Dla Kruka

Status
Zamknięty.

dinolord

New Member
Cześć! Mam problem z raportem dla Kruka. Kazał mi zbadać co się dzieje w obozie na bagnach (tę misję dostałem odrazu po zostaniu cieniem). Poszedłem na obóz i gadałem z wszystkimi, a jak wróciłem to niemogłem go zdać :blink: . możecie mi powiedzieć co mam zrobić?

szczurek

Menda serowa
Weteran
Z tego co pamietam zabić królową pelzaczy w starej kopalni - odwiedź Cor Caloma i powinno isc z górki.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Najpierw idż do Cor Kaloma, on da ci zadanie zabicia krolowej, a raczej zebrania jajek ktore złożyłe a potem z jajami do Kaloma i po tym do Kruka.

Potak

Member
A akcja z przywitaniem śniącego to gdzie n00bki :p O ile dobrze pamiętam, idziesz jako szpieg do Sekty, robisz zadania dla Caloma, w tym z jajami i całą tą wydzieliną, znalezienia kamienia ogniskującego, później możesz iść zdać raport, ale ponownie musisz wrócić na bagna i poczekać do nocy, aby cała akcja się rozkręciła i od tyle, koniec zadania :p

P.S. Tak to ja pamiętam :D Chyba, że się pomyliłem <_< to zmotywuje mnie to do grania w GI :rolleyes:

Pozdrawiam

gwizd

New Member
CYTAT(dinolord @ 02-12-2007, 18:45) [snapback]160953[/snapback]
Cześć! Mam problem z raportem dla Kruka. Kazał mi zbadać co się dzieje w obozie na bagnach (tę misję dostałem odrazu po zostaniu cieniem). Poszedłem na obóz i gadałem z wszystkimi, a jak wróciłem to nie mogłem go zdać :blink: . możecie mi powiedzieć co mam zrobić?

też mi się tak stało lecz przed tą misją zapisałem grę. Kilka razy sie nie udało później szło jak samochód.Pare razy próbuj przejść ją i uda Ci się.

Patrykus

Member
Po przywołaniu/próbie obudzania "śniącego". Idziesz do Kruka. I koniec zadania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom