Rajzzor

Rajzzor

New Member
Normalnie mam nick Razzor jednak tutaj był zajęty. Nie mam zamiaru niczego ukrywać, jestem młody(12 lat), jednak mam nadzieje, że będzie bez większych obelg. Jestem z pomiechówka ( damn, 40 km od Warszawy). Interesuje się muzyką (metal i inne ciężkie brzmienia = odpada, techno=Przemilczmy), książkami ( fantasy i nie tylko) i Anime & Mangą (poczynając od klasyki czyli Dragon Ball i Saint Seiya a kończąc na Bleachu, Naruto i wielu innych) nie mógł bym również pominąć nałogowego grania w W3:FT(dota miażdzy wszystko) na BN oraz San Andreas Multiplayer od czasu do czasu .
Może ktoś mnie kojarzy ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam Cię serdecznie na forum Gothic Up :). Wpierw przeczytaj regulamin, moja rada. Cieszę się że jest tu kolejna ciekawa osoba. Masz niemalże takie same zainteresowania jak ja (prócz metalu). Naruto rlz ;p. Nom, mam nadzieję że z nami zostaniesz ; ). A i sam dużo starszy nie jestem..

switek17

Member
Witam cię. My nie TG :) u nas na starcie każdy ma równe szanse bez względu na wiek, płeć, czy zainteresowania. Zapraszamy do dyskusji nt. Gothica oraz do działu Hobby (o wszystkim). Mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie a i ludzi oglądających anime tu nie braknie (ja np. Bleach oglądam).

T

Thran

Guest
Yeah kolejny Fan Naruto :D witam serdecznie fana tego Anime na GUP :D

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom