[Ragnarok Online]

Status
Zamknięty.

KING

Weteran
Weteran
Jest to naprawde świetna gra polecam każdemu kto ma czas i dobre łącze
biggrin.gif
gdyż gierka waży dość dużo jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to polecam strony:
http://www.ro.prv.pl/
http://iro.ragnarokonline.com
Odwiedzcie te stronki i napiszcie co sądzicie o tej grze :wink:

Vampek: Ehem... czytaj Regulamin MMORPG, co?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A znasz jakies bezplatne serwery bo ja kiedys gralem ale na platnym.

Vampek: Podręcznik Usera, rozdział I, werset I - pamiętaj, abyś znaków interpunkcyjnych używał!

ludzie jak po rejestracji zrobić aby grać na bezpłatnym serwerze bo się pogubiłem a wrzędzie pisze o jakimś płaceniu

Snake

Member
A może dla zachety ktos poda jakies screeny? Bo tak w ciemno to raczej nie bede sciagał...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Snake a moje slowo ci pomoze. Kiedys gralem w ta gre i bardzo mi sie spodobala, ma jeden woeli plus jakiego niema w MIRze obracanie kamery do okola postaci. Grafika jest dobra nawet bardzo dobra, naprawde warto w nia zagrac. POLECAM

Axel

New Member
Hehe RO to moim zdaniem najlepszy MMoRPG w jaki dane było mi grać. Grałem na serverze Allseron (ktory niestety przestal istniec z powodu admina...) i lepszego servera narazie nie poznałem. Aktualnie gram troche na serverze pRO ( www.projectro.com ) - rate 3/3/2 (base/job/drop) ktory jest postawiony na emulatorze Aegis (najlepszy emulator istniejacy do RO, dla porownania qRO jest na słabiutkiej eAthenie i sa ta niezwykle czesto Disconnect'y.
Moja ulubiona postac w RO to spear Knight.
smile.gif

Pozdro dla wszystkich fanow RO
tongue.gif

KING

Weteran
Weteran
Słyszałem o tym serwerze ponoć dobry ale ja i tak wole qro
tongue.gif
przynajmniej jest już większość spiritów z adv.class
biggrin.gif
.Dc zdarzają się ale nie aż tak często :wink: Axel....Axel...czyż by to nasz...Sir...L.....
biggrin.gif
:?:

Axel

New Member
nie "Sir... L..." to nie ja:p
Na qRo troche grałem zrobiles Assassina.
Co do Adv. Class to sa strasznie niedopracowane, dlatego na Aegisie go ma ich (aegis to oficjalny emulator, na ktorym stoja oficjalne servery iRO i kRO)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom