Questy Których Nie Da Się Zakończyć

• Thread starter michal_banszel
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

michal_banszel

Guest
Witam! Mam mały problem, mianowicie mam z dwa albo 3 questy, które skończyłem, dostałem doświadczenie za nie wraz ze wszsytkimi gratyfikacjami + pisało za co dostaje = quest powinien byc zakonczony, a mimo tego, w dzienniki ciągle jest... mam tak np. z porządkami wenzela (podszedłem do niego pod koniec rzeźni, pogadałem, dostalem doswiadczenia a dalej zadanie jest w dzienniku... tak samo mam z olejem do lamp z ardei (dalem kupcowi oliwę czy coś, podziękowal, dostalem punkty a quest nie zniknał)... czy da się jakoś te questy usunąć z listy albo cokolwiek z tym zrobic? czy ktos tez ma takie bugi?
Z gory dzieki za odpowiedz

bredpl

Member
To normalne w Gothicu musisz się do tego przyzwyczić, też tak miałem że wykonałem misje ale nadal była zapisana. Po prostu nie przejmuj się tym idź dalej większość misji powina ci być zaliczona na liście ale jeśli będzie się to powtarzać to masz jakiś błąd i tyle. Jak by tak się zdarzyło to może zagraj od początku albo zainstaluj jeszcze raz grę, nie wiem jak chcesz. :)

Pozdrawiam ;)

M

michal_banszel

Guest
Zagraj od początku? ;p Będąc juz w normadrze? :D Myslalem o tym zeby przeinstalowac gre...tylko teraz zalezy wszystko od struktury budowy save'a... czy jak zachowam save'y to: dziennik uzupełni się wg zakonczonych misji i bedzie wszystko ok czy błąd sie dalej zachowa...

chery

Member
Niestety sie zachowa :/ Mam to samo Michale.....są po prostu niektóre questy które są zrobione a w dzienniku nadal widnieją jako te wykonywane. Mnie osobiście zawsze to okrutnie wnerwiało bo przecież robie q a tu nadal jest ale trzeba się do tego przyzwyczaić :/ Ewentualnie możesz pogrzebac z kodami coś bo możliwe że jest możliwość wykonania sobie qesta przez jakiś cheat (osobiście nie polecam) ale to już Twoja wola co zrobisz....ja te zadania po prostu olewam mam świadomość że dane polecenie wykonałem, i z "czystym" sumieniem gram dalej ;D

Zomin

Member
Mi sie te qesty wykonaly, ale niektóre inne nie... :p . Bugi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom