Quest Pack 4 + Content Mod 2.2 Pl

Status
Zamknięty.

rado96xd

Member
Cześć. Pobrałem Quest Pack'a 4 + Content Mod 2.2 PL. Włączyłem gothic'a pokazało się nowe menu, zmieniłem ustawienia i włączyłem nową grę. Zaczyna się ładować i gdy dojdzie do końca chyba się zacina. Nic się nie pokazuje, lecz powinno się pojawić intro. Ma ktoś taki sam problem i pomoże mi go rozwiązać?

zenek1

New Member
a nie wiecie moze czy savy ze swyklego qp4 będą nadal działały ?

i czy gra z contentem rzeczywiście odbiega bardzo od tej z tylko qp4 ?

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Jest ryzyko, że się wywalą.
Opisane masz to w Readme i Changelogu.

rado96xd

Member
U mnie były save'y ze zwykłego. sir_RobeN to nic nie pomogło. Jeszcze raz ściągnę i zainstaluję.

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Jeśli podczas instalacji nie zgłasza błędów, to oznacza, że pobrało się prawidłowo.
Być może powinieneś zmniejszyć detale, jakość tekstur etc i dopiero rozpocząć nową grę.

rado96xd

Member
Podczas ściągania i instalacji nie pojawia się nawet najmniejszy błąd. Jak już grę włączyłem to ustawiłem wszystko na minimalnych detalach i też nie chciało się wyświetlić intro ani gra.

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Dziwne zatem... do tej pory nikt nie zgłosił takiego problemu.
Może usuń plik z ustawieniami gry z moich dokumentów.
Upewnij się również, że sama gra G3 była prawidłowo zainstalowana i zaktualizowana do wersji 1.74.
Jeśli masz jakiś program antywirusowy, to wyłącz go na czas instalacji gry/patcha/quest packa.

zenek1

New Member
hmm ja nie widzę różnicy. Mając zainstalowanego QP4 + p 1.74 odpalilem instalke CM i włączyła się instalacja identyczna jak QP4, z tym ze widniał napis (+CM22) toteż to zainstalowałem i odpaliłem gre. Nie widze zadnych zmian, menu jest stare, w grze nic sie nie zmienia.

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Podczas instalacji masz do wyboru nowe rzeczy. Część jest instalowana "z defaultu", a część wymaga decyzji gracza.
Już na wstępie powinieneś był zobaczyć, że paski zdrowia i many są węższe - jeśli wybrałeś tzw. Pełną instalację.

zenek1

New Member
Podczas instalacji masz do wyboru nowe rzeczy. Część jest instalowana "z defaultu", a część wymaga decyzji gracza.
Już na wstępie powinieneś był zobaczyć, że paski zdrowia i many są węższe - jeśli wybrałeś tzw. Pełną instalację.

faktycznie, przeoczyłem. dzięki.

rado96xd

Member
Teraz mam inny problem. Usunąłem G3 i zainstalowałem jeszcze raz. Po tym zainstalowałem QP4 i wybrałem opcje: Nowe tekstury myrtany, nowe intro, daleki horyzont, kompas, Contend Mod 2.2 PL, nowe menu, orkowie z G2, modyfikacja mieszczan, tekstury najemników, mieszczan, asasynów. Nie pojawia się nowe menu. Przy ładowaniu nowej gry nie było żadnych nowych obrazków ( chociaż przedtem były ) .Gdy włączam nową grę nie pokazuje mi się żadne nowe intro, orkowie nie wyglądają jak w G2. Już nie wiem co robić :grrr: .

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zainstalowałeś patch 1.74 ?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Wiec źle to zrobiłeś.

Istalujesz Gothic 3
Patch 1.74