Quanaadu - Betatesty

Gothi

Pain Donkey
Weteran
W sumie nabór do betatestów się już kończy, ale wpadło mi do głowy, że można i tu to jeszcze ogłosić. Informacje gdzie wysyłać formularze i jak na www.quanaadu.xt.pl

Kacperex

KacŚpioszek
Gothic jak się skończył to po co dajesz ten temat?
Rozumiem, że jak teraz się ktoś zgłosi między innymi ja to mam szanse zostać przyjęty do grona? Tak...?

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
do betatestów się już kończy

Przeczytaj to uważnie, z tego wynika że się KOŃCZY, aspekt niedokonany... Kończy się, ale ejszcze się nei skończył... Tak przynajmniej ja to rozumiem :p. Kacpi czytaj uważnie ;], czasem też mis ię zdazra źle przeczytać;p, więc cię rozumiem.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE(Gothi @ 10-10-2006, 19:08) [snapback]124870[/snapback]

No właśnie, tyle co napisał Jodełko.

W sumie nabór do betatestów się już kończy, ale wpadło mi do głowy, że można i tu to jeszcze ogłosić. Informacje gdzie wysyłać formularze i jak na www.quanaadu.xt.pl

No to po jakiego grzyba ten temat? Jak się skończyły, a temat jest o beta testach?
Czytam ze zrozumieniem i nadl nie rozumiem. Piszesz, ze sie zakończyły ale nadal dajesz info gdzi wysłac formularzE?

Rozumiem gdyby temat był o samych beta-testach, że takie trwaja i nieługo gra skończona bedzie, bla, bla, bla ....

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
że takie trwaja i nieługo gra skończona

I o to chodzi;p
Nabór się KOŃCZY, czyli nie jest SKOŃCZONY;p

Gothi

Pain Donkey
Weteran
lol.

Nabór się kończy, znaczsy się tyle, że trwa jeszce, ale się wkrótce skończy, znaczy się nie skończył, bo jeszcze trwa, a końca jeszcze nie było, a co za tym idzie, to jeszcze nie ogłoszono zamknięcia, więc jest otwarty, mimo, że wkrótce zostanie to uczonione.

No. Mam nadzieję, że jaśniej napisałem.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Doubleposter deserve to..., wiem ale chcę poinformować, tak by było to widziane, że betatesty już trwają naprawdię. Jęsli nie wierzyć, to możecie się spytać takich person jak Shadow, Boba Fett czy Dragomir, których znacie z G.Up'a. Chce więc powiedzieć, że jednak nam się udaje wbrew temu co twierdziło wielu.

BUEHUEHU =] To mnie kręci =p

Czyli nabór teoretycznie się kończy, ale może jeszcze kogoś przyjmiemy, jeśli ładnie poprosi, bo w końcu im nas więcej, tym weselej.

Do góry Bottom