Qp4 Oraz Community Patch'e.

Status
Zamknięty.

Rezzo

New Member
Witam!

Jestem nowy na forum, mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale(co forum to jakoś inaczej), ale nie będę przedłużał. Pierwszy raz będę grał w zmodowanego Gothic'a. Dlatego mam parę pytań. Czy w.w. mody i patch'e są stabilne? Jeśli dobrze rozumiem to Quest Pack jest modem na zadania, a CP to po prostu taki lepszy patch, tak? Czy instalacje tego pierwszego jest trudna? Ostatnie pytanie, czy CP muszę sciągać wszystkie od pierwszego do ostatniego? QP4 jest całością, a nie tylko łatką do QPX? Aa... Najpierw patch'e później QP4, zgadza się? Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Duży ptań, ja odpowiem krótko. Ściągnij patch 1.74 - on zawiera w sobie wszystkie potrzebne. Niweluje wiele błędów i trochę optymizuje grę. Poza tym jest wymagany do działania QP4. A QP 4 oprócz tego, że dodaje misje, to wprowadza kilka zmian, które mają polepszyć życie gracza.

Rezzo

New Member
Dzięki! Z tymi dwoma plikami G3 staje się bardziej Gothic'owe oraz nową grą. Dużo zmian jak na 1,2GB. Nareszcie będę mógł poczuć się choć troszeczkę jak w G2. W razie dalszych pytań lub problemów napiszę. Jeszcze raz dziękuję.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom