Qp-4 Problem ?

Status
Zamknięty.

lechita

New Member
Witam. Dowiedziałem się, że jest duża poprawka do gry. Wgrałem G-3 i wszelkie poprawki a na koniec QP-4.Problem w tym, że nie mam nowych dialogów pisanych i nie cały interfejs został zmieniony w porównaniu z opisem w poradniku. Nie wiem czy tak powinno być. Dostałem nowe zadanie o polowaniu na smoki, ale musiałem się domyślać, o co chodzi. Wiem, że mówionych nie ma, ale chyba powinny być pisane. Jest „filmik „na początku gry Polskich twórców. Grę mam premierową z 2003 roku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Fanów. :(

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
hmm, dziwna sprawa, zainstalowałeś najnowszy Community Patch?
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=166

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Witam. Dowiedziałem się, że jest duża poprawka do gry. Wgrałem G-3 i wszelkie poprawki a na koniec QP-4.Problem w tym, że nie mam nowych dialogów pisanych i nie cały interfejs został zmieniony w porównaniu z opisem w poradniku. Nie wiem czy tak powinno być. Dostałem nowe zadanie o polowaniu na smoki, ale musiałem się domyślać, o co chodzi. Wiem, że mówionych nie ma, ale chyba powinny być pisane. Jest „filmik „na początku gry Polskich twórców. Grę mam premierową z 2003 roku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Fanów. :(

A. Wklej obrazek, bo nie wiemy co oznacza, że "nie cały interfejs został zmieniony w porównaniu z opisem w poradniku".
B. Włącz napisy w opcjach gry - włączysz napisy, a będziesz widział nowe dialogi.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom