Pytanko?

Status
Zamknięty.

lee115

Member
Mam taką prośbę moglibyście wypisać ile jest kamieni druidów i w jakie zwierzęta można się przemieniać dzięki kamieniom?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Shakyor w Varancie (niedaleko Ben Erei) - lew
Porgan - dzik
Torn - zębacz
Runak - cieniostwór

Jest jeszcze jeden, ale nie mogę sobie przypomnieć :(.

Ave

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Bogir w Klanie Wilka, z kamieniem przemieniającym w wilka. Odda go za zabicie białego rozpruwacza.

lee115

Member
Na pewno wszystkie? Bo ja znalazłem taki co w jaszczurkę jeszcze przemienia.

Karpielek

VIP
VIP
CYTAT
Na pewno wszystkie? Bo ja znalazłem taki co w jaszczurkę jeszcze przemienia.

Tak na pewno ;) Kamieni jest 5 Co do jaszczurki to może chodzi ci o kamień zębacza :D

lee115

Member
Nie nie chodzi o zębacza ten kamień jaszczurki ma taka jaszczurka która się nazywa jaszczurka cierpiąca na zatwardzenie jest koło sildem.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
??
Możesz dać screena ? Bo nigdy nie słyszałem o czymś takim. Grasz może na patchu 1.7. ? Może on dodał takie coś.

Ave

P.S. Sorry za off-top, ale chyba wszystkich to zaciekawi ;).

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zagubione narzędzia Hatloda

Zleceniodawca: Hatlod - budowniczy łodzi.
Hatlod podczas dziewiczego rejsu swojej nowej łódki został zaatakowany przez dwie bestie. Łódź poszła na dno, a on ratował się wrzuceniem swych drogocennych narzędzi w ich paszcze. Teraz prosi ciebie, byś je odzyskał. "Jaszczur cierpiący na zatwardzenie" grasuje na brzegu niedaleko od młyna. "Nasycony topielec" natomiast znajduj na przeciwnym brzegu rzeki, niedaleko wystających z wody ruin zamku. Zabij obie bestie, wyjmij z nich narzędzia i zanieś je właścicielowi.
Doświadczenie: 1000
Nagroda: 100 sztuk złota.
Reputacja w Silden: +2

Koniec offtopu ;)

Ty masz zwój na przemianę w tą jaszczurkę, czy kamień?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Kamień zamiany w jaszczura, tez znalaezlem go w tym jaszczurze po ubiciu. patch 1.70

lee115

Member
No mam kamień i gram teraz na patchu 1.7 Może w tym patchu dodali parę nowych kamieni druidzkich

alionik

Member
mi zawsze wydawało się że kamieni jest 6 grałem tylko na patchu 1.12 a on raczej niczego nie zmieniał poza tym jak grałem magiem to w klasztorze była taka misja żeby im przynieść 6 kamieni przemiany

Silden

RPG'owiec
VIP
W G3 nie ma takiego podziału jak w G1, G2, NK.Więc magowie oddzielnych misji nie mają.Można, co prawda iść na maga, ale nic się nie zmienia.W takim razie, nie wiem o co ci chodzi.

alionik

Member
wzięcie w tym wypadku słowa mag było złym przypuszczeniem. wymieniłem to tylko dla dodatku a nie dla głównej treści. chodziło mi oto że taka misja z kamieniami istnieje i dostajemy ją w klasztorze.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Primo: Nawet w starej wersji był ten "kamień jaszczurki". Nie wiem gdzie go można było znaleźć, ale po wpisaniu kodu był. Teraz rozwiązano to lepiej. Widać, patch 1.7 ma jeszcze sporo ukrytych zmian :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom