to nie jest mój problem, tylko pytam z ciekawosci.
ejjj Jak np. zostane najemnikiem w Nwym obozie, to moge potem zostać magiem wody, jeżeli tak to jak to moge zrobić/?
Hehe w jaką wersje Gothica grałeś "po zabiciu magów ognia"
Magiem Wody może zostać dopiero gdy dołączysz do Najemników.No a potem w 4 rodziale możesz zostać Magiem idzesz do Saturasa zkładasz śluby i już.
P.s dokładnie to nie wiem czy w 4 może wcześniej.No ale napewno nie mósisz zabijać Magów Ognia :twisted:
ja jak gralem na poczatku magiem ognia i jak mnie wypedzili ze starego obozu to odraz, chyba jak zrobilem jedno zadanie dla NO to moglem byc magiem wody, a Lee zaproponowal mi zebym zostal najemnikiem dużo dużo pozniej
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.