Mam do was takie pytanie gram już dosyc długo w gothica teraz zaczołem bawic się w edytacje świata(każdego inaczej ubieram w różne pancerze, daje każdemu różne bronie,itp) zebrałem już większośc kodów do gry gothic 2 mam już 6 stron kodów do Gothica ale większośc z tych kodów to same wspomagacze typu niesmiertelnośc, zdobywanie jakis tam itemow, edytacja pkt nauki,siły ,edytacja twarzy,edytscja umiejętności itp. Teraz szukam kodów takich jak: szpon beliara znam kod na płonący ale szukam na inne typu magiczny itp o ile takie istnieją.albo kody na dodawanie tatułaży na twarz tak jak w gothicu 1 miała sekta śniącego.
albo coś typu tworzenie krzeseł,ławek,stołów,pulpitów itp(niewiem czy są takie kody ale jak by ktoś miał prosił bym o podanie)
Daltego prosił bym jhak ktoś ma jakieś fajne interesujące i rzadkie kody o podanie albo tutaj albo na gg oto one:3250562
Jeśli ktoś szuka kodów niech pisze mam ich dosyc dużo.
Chyba że ma ktos jakieś programy np: do tworzenie nieśmiertelnych NPC,edytacji dialogów,tworzenie potwoów ktore nie znikają po chwili tak samo NPC.To jeśli by ktoś mógł to poprosił bym o ich podanie tutaj lub piszcie na gg czesto jestem na niewidoku wiec nawet jak jestem niedostępny to możecie pisac a siedzie naprawde czesto na kompie
pozdrawiam B)
albo coś typu tworzenie krzeseł,ławek,stołów,pulpitów itp(niewiem czy są takie kody ale jak by ktoś miał prosił bym o podanie)
Daltego prosił bym jhak ktoś ma jakieś fajne interesujące i rzadkie kody o podanie albo tutaj albo na gg oto one:3250562
Jeśli ktoś szuka kodów niech pisze mam ich dosyc dużo.
Chyba że ma ktos jakieś programy np: do tworzenie nieśmiertelnych NPC,edytacji dialogów,tworzenie potwoów ktore nie znikają po chwili tak samo NPC.To jeśli by ktoś mógł to poprosił bym o ich podanie tutaj lub piszcie na gg czesto jestem na niewidoku wiec nawet jak jestem niedostępny to możecie pisac a siedzie naprawde czesto na kompie
pozdrawiam B)