Pytanie Do "zapaleńców" Gothic Ii

Status
Zamknięty.

Przemek_cowboy

New Member
Witam. Znowu utknołęm w GOTHIC II, mianowicie w queście z Malethem, kolesiem który pilnuje owiec na farmie u Lobarta (ta najbliżej miasta w drodze do Xardasa). Po zagadaniu z nim o poszukiwaczach Maleth powiedział, że zgubił gdzieś swoją laskę bo Vino upił go winem. Kijek leżał niedaleko więc od razu znalazłem i poszedłem oddać temu cieciowi (jakoś nigdy kolesia nie lubiłem - ten jego głos...). A on mi na to, że dziękuje i bla bla bla.... ale, że nie ma złota i że może mi zapłacić tajną informacją. Mianowicie, że widział złodziei uciekających z łupem, którzy ukryli się gdzieś w jarze w jaskini na zachodzie. I tu pojawia się mój problem - GDZIE TO JEST ??? Ktoś mógłby przybliżyć ??? Ktoś wogóle przechodził takiego questa/? Bo jak Mamusie kocham z piąty raz już przechodze tą wspaniałą grę - GoTHicA II i pierwszy raz o takim czymś od Maletha słysze. Proszę o waszą pomoc / z góry dzięki i PROSZĘ O W MIARĘ DOKŁADNY OPIS TEGO MIEJSCA

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Tu mnie zaskoczyłeś, ale pomyśl górna( na mapie) brama Khorinis jest wschodnia(też dziwne).
Czyli oczywiste że zachód jest w drugim kierunku(nad morzem). Według mnie to jest ta jaskinia,
w której jak grasz paladynem chowa się ork-pułkownik.

Jak tam dojść??

obok farmy Lobarta jest las idź do lasu dojdźiesz do skały idź cały czas w lewo dojdziesz do
przełęczy i idź teraz w prawo, gdzieś tam powinna być ta jaskinia.
I nie pisz że utknąłeś bo ten quest nie jest wcale taki ważny.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
CYTAT(RoMek @ 14-10-2008, 14:54) index.php?act=findpost&pid=199038
Tu mnie zaskoczyłeś, ale pomyśl górna( na mapie) brama Khorinis jest wschodnia(też dziwne).

A spójrz na MAPĘ ... Taaa, to faktycznie bardzo dziwne, że wschodnia brama znajduje się na wschodzie ;p

Jaskinię też zaznaczyłem na mapce :)

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom