Pytanie Czy Mi Pójdzie Na Low

Status
Zamknięty.

reshro

New Member
Witam!

Mam pytanko odnosnie tego czy mi pojdzie gothic 3 ;]
Moj sprzecior to

amd atlon 64 3000+
Ati radeon x1600 256mb
200gb hdd
i tu jest to ze mam 512mb ram ;/ ten Pc ma 3 lata

plx fast odp

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ehhh ramu niemiłosiernie mało...jak zastosujesz se do zaleceń optymalizacji czego się da
a znajdziesz to w topikach problemach..to pójdzie tragicznie słabo ale pójdzie
i koniecznie najnowsze stery do karty graficznej......
albo zainwestuj w ram o teraz można za troche ponad 100 zł kupić pamięć a to pomoże

Vito

New Member
jest jeszce taki co? co mi akurat pomog?o Gothi3TWEAK optyalizuje on pliczek .ini tak ?e gra bedzie dzia?a o wiele bardziej <np: w moim przypadku tak jest> lepiej ... Pozdro ... a co do sprz?tu ja mam Intel Celeron D 2.660mhz 1 GB Ram Karta <karta to najs?absze ogniwo;(> ATi Radeon 9250 Pro PS 1.4 Vs 1.4 128mb 128Bit u mnie mam textury na najwy?sze i kilka opcji na ?rednio na pustyni chodzi plynnie w myrtanie przez roslinnosc tnie lekko a w nordmarza jak na pustyni Wiec to dowód ze TWEAK pomaga bo na tej karcie powinno chodzi? na LOW ...

chylo

Member
mi mi działa na kompie który ma 256 ramu karte radeon 9600xt i procesorze 2200 bez jakiis gotchic tweek co 10 sie przycina :angry: ale grac sie jakos da :p

Szmajl

Member
CYTAT
mi mi działa na kompie który ma 256 ramu karte radeon 9600xt i procesorze 2200 bez jakiis gotchic tweek co 10 sie przycina ale grac sie jakos da

Wyrazy uznania. :rolleyes:
Ja mam procka 2000, karte radeon 9550 i 768 ramu. Na tweaku troszke mniej się tnie, ale biorąc pod uwagę to, że mam słaby sprzęt byłem zdziwiony, że jakoś da się grać.
Co do reshro. Gdybyś dokupił 512 ramu odczuł byś różnicę i grałoby się znacznie przyjemniej. Mógłbyś spróbować gry na średnich ustawieniach i czas ładowania znacznie by się skrócił. Z takim sprzętem, co masz teraz, powinno pójść na low.

Pozdrawiam. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom