Pytania

Status
Zamknięty.

pete112

New Member
mam 2 pytania
1. jak odbijac zaklecia bo ppm nic nie daje (jak zuzywa to mane to jej nie mialem)
2. gdzie moge sciagnac zangielszczenie bo przeszedlem 3 razy a ojciec mowi ze sie nie ucze jezyka
czekam na odpowiedzi

Wysoki93

Active Member
Ad1. Z tego co wiem nie można "odbić" zaklęcia. Broń białą albo strzały/bełty tarczą. Jak chcesz uniknąć czaru wroga, to najlepiej użyj czaru bąbla czasowego (czy jakoś tak) << mój ulubiony czar ^^

Ad2. Wysłałem Tobie na PW wiadomość z linkami do "zangielszczenia". Nie jestem pewny czy za linki nie dostałbym warna ;)

czlapek14

Member
Eeee no o ile pamiętam to da się odbijać zaklęcia magicznymi kosturami. No w sumie to nie odbijać chyba tylko blokować. Jak się blokuje to pewnie tak samo jak zwykłą broń. Nie jestem pewien tego co powiedziałem, sprawdź se w grze.

Patyk

New Member
Po patchu 1.7 można odbijać kule ognia, lodowa lance itp. magicznym kosturem. :) (przynajmniej u mnie)

pete112

New Member
Dzięki :lol:

Edit:

kurka ale jak daje SubititleLanguage=English to nie mam w ogole napisow

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Napisów podczas dialogów, czy nie masz w ogóle żadnych napisów?
Jeśli to pierwsze, to napisy w trakcie dialogów włączasz w opcjach, w dźwięku.

pete112

New Member
w ogole nie ma nowa gra
itd

znaczy sie new game
moze napiszcie (ten kto ma zangielszczenie) cala tabele
(......=.......)
(.......=.......)- dal niekumatych dalem dla przykladu

Wysoki93

Active Member
Jak masz zangielszenie to napisów już nie będziesz raczej miał, bo zmieniasz podstawowe ustawienia gry.

Ale przecież chciałeś się z angielskiego poprawić :p
(moja PWka coś pomogła?)

pete112

New Member
kurde
a nie da sie zeby byly napisy?
(pomogla)
a tak z ciekawosci kto otworzyl wszystkie skrzynie?

czlapek14

Member
Nie dawaj se całej gry po angielsku jeśli tego języka nie umiesz zbyt dobrze. Będziesz miał tłumaczenie po polsku pod spodem i będą Ci gadać po polsku więc możesz poznać parę nowych słówek. Gdybyś se dał całą grę to byś się za przeproszeniem gówno nauczył. Jeśli Ci tak strasznie zależy na tych napisach to Ci nie pomogę. Poświęć chwilkę i poszukaj w Googlach wpisując różne hasła to może coś znajdziesz. Co do skrzynek to ja otworzyłem wszystkie. Zresztą chyba więkrzość gothicomaniaków je otwarła. Powiem Ci tylko tyle że się opłaca.

pete112

New Member
aha no cóż
jednak bym się nauczył jak już ją przeszedłem 3 razy a teraz 4 przechodze <_<
i troche cię nie rozumiem wysokiego93

napisales:"...napisów już nie będziesz miał..." "...a przecież chciałeś się angielskiego troche pouczyć"

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom