Pytania Odnośne Do Gothic 3

Status
Zamknięty.

Thoro

New Member
Witam !
Zakładam ten temat, aby móc zadawać pytania odnośne do Gothic 3 i jeśli ktoś zna na nie odpowiedź niech tutaj ją napisze , a wiec ja zaczynam :

Po wybiciu wszystkich orków na początku gry gdzie mamy dalej iść i co zrobić ?
Jaki kolor mają nazwy potworów które nas nie atakują ?
Kto nas może nauczyć obsługiwać się tarczą i walkę dwoma mieczami naraz ?
Jaką najlepiej na początku gry kupić zbroję ?
Jak najłatwiej zdobyć kasę ?
Do kogo najlepiej dołączyć do ludzi czy do orków ?
Jak dotrzemy do pustyni ?

Zadaję te pytania ponieważ jestem dopiero na początku gry i niewiem co mam dalej robić

Xelitas

Member
Hm, wydaje mi się że całe forum "Problemy" służy do zadawania pytań, więc cały ten temat wydaje się być zbędny, ale żeby nie było offtopa:

Pyt. 1. Wykonuj questy, pójdź do Reddock, następnie do Cape Dun.
Pyt. 2. Blado-żółty (taki, jaki mają zwykli npc-e w miastach)
Pyt. 3. Tarczy możesz się nauczyć chociażby w Cape Dun, Reddock, praktycznie u każdego nauczyciela walki bronią. Walki dwoma mieczami możesz nauczyć się na pustyni w Mora Sul
Pyt. 4. To zależy od ilości kasy i upodobań, ale proponowałbym ci Pancerz buntownika lub najemnika
Pyt. 5. Najlepiej rób questy i sprzedawaj zbędne rzeczy w ekwipunku
Pyt. 6. Twój wybór :)
Pyt. 7. Zobacz sobie na mapce... Musisz dojść do przełęczy koło Nemory i iść drogą na południe. Powinieneś dojść do Bragi, tam już jest pustynia.

Dark Shadows

Active Member
Według mnie temat do kasacji. Raz nie ten dział do cholery. Dwa już to widzę. Każdy piszę tutaj swój problem i po kilku tygodniach 1000 postów i spamu 700 postów. Po trzecie po to mamy forum Problemy by tam je pisać a nie tu.

Zadaję te pytania ponieważ jestem dopiero na początku gry i niewiem co mam dalej robić

Za to ja wiem. Włączyć grę i iść dalej drogą na pewno gdzieś dojdziesz i już będziesz wiedział. Ludzie jaki problem.

Tyle.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom