Przywitanie

slater

New Member
Witam Wszystkich użytkowników i fanatyków GOTHIC-a. Mam na imię Robert, mam 12 lat i zostałem zauroczony grą Gothic. Zainteresowałem się tego typu grami , bardzo mi się spodobały , do tej pory lubiłem tylko gry samochodowe ale po wizycie u mojego wujka bardzo mi się spodobała ta gra. Nawet dostałem ją od wujka , ale tu pojawia się mój problem . jako że jestem nowym użytkownikiem proszę o wyrozumiałość i podpowiedzenie mi gdzie mogę zadać pytanie na temat problemu z instalacją tej gry. Bardzo będę wdzięczny za pomoc i instrukcje co do tworzenia portalu. Dziękuję i pozdrawiam. Robert

szczurek

Menda serowa
Weteran
Witam, najłatwiej jest się nauczyć samemu obcując z portalem. Poprzeglądaj działy i po pewnym czasie na pewno będziesz wiedział co i jak :)
Tymczasem odsyłam do działu gothic 1 -> problemy.
Licze na aktywność.

Scatty

Member
Witam cię Slater. Widzę że jesteś nowicjuszem w świecie gothica. Spokojnie my ci pomożemy :D

Dark Shadows

Active Member
Ja również witam cię na forum naszej stronki. ;) Miło, że pasja do Gothica jest rodzinna. :D Szczurek już naprowadził cię gdzie i jak.

Mam nadzieje na twoją dużą aktywność na forum. Nie to co ostatnio kilka osób.

Pozdro.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Siema, mam nadzieje, ze poradziłeś sobie z instalacją ;P.

TimoniPumba2

Member
Witam.....dobrze znowu widziec jakiegos nowego fana Gothica.....mam tylko nadzieje ze napiszesz jakiegos fajnego posta na ktorego bede mogl wejsc:)

Do góry Bottom